Friday, February 18, 2011

CNY Dinner @Equatorial Hotel, Bangi

Hi Korang,

Salam Jumaat. Nothing much nak citer cuma last night my office ada CNY Dinner untuk ktorg lah. Ala sesaje untuk celebrate staff2 cino tapi biasalah mesti jemput semua orang kan.


Dinner kat Equatorial Bangi. Dekat benau dengan rumah aku but inilah first time aku sampai ke sini. Selalunya aku dgn mrBig pi makan kat Bangi Golf Resort je kan. Not bad jugak hotelnya. Rasa peaceful je bila masuk kat lobby ni. Ada kolam ikan koi yang besar. Ikan2nya semua gemuk2 dan lapar2.


Menu makanan ok lah, not bad. Sedap jugak. Yang pastinya yee sang mesti ada. Kalau tak bukan namanya CNY dinner kan.

Di antara yang dapat dimakan. Ada banyak lagi sebenarnya tau


Yee Sang time.

Tak ramai yang dapat pegi sebab sibuk keje-keje last minute. So cuma 3 meja besar yang penuh. Satu lagi kosong je. So dapatlah makan puas-puas kan, sambil borak2.

Dinner abis around 10pm cam tu. Sebab dekat dalam 10 minit dah sampai rumah pun. Terus layan tv sambil melayan mrBig betul kan kete kecik dia tu kan.


p/s: malas nak letak gambo muka orang, sebab letak gambo makanan lagi best kan.

15 comments :

sicKo^ said...

Perghh.. nampak sedap gila

aku ekynn said...

mana gambar aku? upload le tempat biasa...

isabelle said...

aku cukup suka mkn kat eq bangi tu. buffet dia byk pilihan...

KiD said...

tak pernah makanm yee sang.. sedap ke? huhuhu
cik lily, harry potter 14 julai tu yang last skali laaa episode 8.. cer cite.. cer cite.. join contest tau! :)

Kancilbiru said...

keja dgn gomen ni tak dak peluang makan yee sang...jadi sila kan belanja KB...ekekeke

makdara TERdiva said...

kita kat sini takde dinner2..makan ramai2..bayo sorang2 jer..sob..sob..

Nava.K said...

hahahha!!! I like your closing of the article - better put pictures of food then the ppl.

CikLilyPutih said...

sicko,
memang sedap bukan nampak lagi dah

CikLilyPutih said...

@ekynn
dah upload pun kan

CikLilyPutih said...

@belle
sedap ek? aku blom penah cuba lagi lah

CikLilyPutih said...

@kid
yee sang, ok ok je semua rasa ada.
harry potter? ermm not bad, best jugak but kene tengok yg previous dulu baru paham karektor diorg nie

CikLilyPutih said...

@kancilbiru
nak jugak yee sang ke? nanti satu hari nanti

CikLilyPutih said...

@MDT
la camtu plak.. pi mintak dgn bos cepat2 tau

CikLilyPutih said...

@Nava.K
memang pun, yelah food lagi tempting kan huahauhaua

Liza said...

kalau bulan puasa, trylah the ramadhan buffet, kat sana mmg best