Monday, September 6, 2010

Yeah..Its My Birthday!

Hi Korang,


Hehehheheh quick update.. maklumlah jadi burfday girl hari nie kan. Tapi nothing special pun. Sama je macam hari2 biasa.

Anyway, aku nak citer sket karektor sesapa yang lahir dalam bulan September nie.


SEPTEMBER


sangat besopan santun dan betolak ansur

sangat cermat, teliti, dan teratur

suka menegur kesilapan orang lain dan mengkritik

pendiam tetapi pandai bercakap

sikap sangat cool, sangat baik, dan mudah simpati

sangat prihatin, terperinci, amanah, setia dan jujur

sensitif kepada sesuatu yang tidak diketahui

banyak berfikir

daya penakakulan yang baik

otak bijak dan mudah belajar

suka mencari maklumat

mengawal diri dari selalu mengkritik

pandai mendorong diri sendiri

mudah memahami orang lain ( daya firasat tinggi ) dan banyak simpan rahsia

sukakan sukan, hiburan, dan melancong

kurang menunjukkan perasaan

lama menyimpan jika terluka hati

terlalu memilih pasangan

sukakan benda yang luas

bersistematik

Apamacam? Korang rasa ada tak sama cam perangai aku? Aku rasa ada yang kena sket dengan aku.
 
Dapat makan cakes cam nie, best jugakkan.

Celebration untuk birthday aku? Ermm ntahlah. Tak de apa yang best kot but maybe dapat hang out dengan geng2 tali barut K Ina KL dan geng bloggers yang lain petang nie kat The Apartments KLCC would be great kan!.
 
Tak lupa jugak aku nak ucapkan happy birthday kat 2 orang lagi kengkawan bloggers yang share birthday dengan aku iaitu Elissmie dan Ummi Salsabila. Semoga mereka jugak dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.

22 comments :

Eyriqazz said...

happy birthday cik lily..sama birthday ngan mak mertua saya juga..ehh,tak jauh bezakan usia?

hik3..

P/s :birthday ya ke...??

BeaN MorENo said...

nice one...happy besday lily...dah tua ko kan...tgk aku muda remaja lagi...hak3...anyway semoga pjg umur & murah rezeki

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah..tak sangka sama bday kita yer..nanti leh laa celebrate sekali..hehehehe

happy birthday to you too!semoga bahagia dunia akhirat..amin

LilMeJo said...

Happy Birthday!!!
May all your wish come true!!

Liz Rohaizat said...

happy birthday cik lily! bintang virgo la yer? hehe..

isabelle said...

happy birthday...lily.
eh, mana aci wei..kau list down characters yg bagus2 je. yg negatif kau delete ekkk?

hamzah ian said...

hepii birthday.. hoho.. meri krismas jgk.. hahaha..

smoga panjang umur okeh

||| PöJìé PööH ||| said...

Bersopan santun.. Yer i loiikeee!
Happy Birthday btw :)

Love,
PojiePooh Abdullah

Matjoe said...

happeyyy depavali, opsss hapi beday

♥Hernee Nazir♥ said...

happy bday ye cik lily..smoga pnjg umur n murh rzki..

h4ni3 said...

happy birthday lily!
semoga sentiasa dalam perlindunganNya
have a good one!
kem salam kak ina kl

Sharinginfoz said...

selamat hari jadi, semoga ceria selalu

cikmay said...

selamat hari lahir, cik lily..sy pon bulan 9 gak tp akhir2 ckit.hihi.btw, salam aidlfitri buat anda.

Nurul chumel said...

happy buzday kak lily!!
may god bless u! ;)

Farah said...

happy happy happy birthday cik lily!!

kek tu comel..sayang nak makan :D

Ju@Lucky^Mummy said...

happy birthday..

sama birthday jugak ngan Abang & Kak Ngah saya..

salam kenal.

Daya said...

Selamat HAri Lahir
Semoga Panjang Umur

Hidayah Ismawi said...

<3 Happy Birthday <3

Hope you have a beautiful day and an amazing year ahead

MY LATEST ENTRY: Raya Cookie Monster

LiFe KaMi said...

hapi besday cik lily.. ari jadi kite bulan yg sama..huhu

Kancilbiru said...

hepi besday cik lily...dapat ke hadiah bunga lily? ekeke..moga2 murha rezeki, bahagia dan sihat selalu..

Liza said...

happy birthday ciklily, selamat panjang umur murah rezeki...so apa presentnyer

transformed housewife said...

happy birthday Lily.