Friday, September 3, 2010

Blogger Mini Gathering At Haji Samuri Kajang

Hi Korang,

Aku just nak bagi tau nie. Kalau korang ada free time esok petang dan tak de teman tapi mesra untuk buka puasa, korang bolehlah join mini gathering untuk blogger nie. Idea nie ilham oleh  Bean Moreno kita dan di realisasikan oleh MelzRomeo.

Bagus jugak korang join gather2 cam nie. Boleh tambah kenalan dalam dunia blog kan. Aku terlebih kenal diorg nie sebab pantang je diorg nie buat gather2, aku mesti ada sama. Ala sesaje je nak memeriahkan lagi kan.

Details korang leh check it out banner nie


Hah apa macam? Berani tak nak join? Ala diorg nie bukan makan orang pun. Semuanya bebaik belaka. Dengar2 bro Eyriqazz pun ada sekali, siap nak full address tempat nie sebab nak save dalam GPS. Ala senang je kedai nie. Betul2 sebelah stadium Kajang. Tengah2 pekan Kajang. Belakang dia Balai Polis Kajang. Tapi korang pegi yang 2 tingkat tau. Ada dua kedai sate hj samuri dekat2 situ.

Yang penting, datang awal sket sebab parking agak susah kat situ tau. Cam ne aku boleh tau? eh aku kan taiko Kajang Bangi nie... Lupa ke?

Aku? Alamak, mintak2 maaf bebanyak je Bean dengan Melz. Ada buka puasa kat Melaka lah time tuh. Lain kali kalau ada lain aku join lagi tau.

9 comments :

Ery Farieha said...

aiyooo
dekat dah
tp serba salah nak gi
sbb esoknye ade exam
huaaaaaaaaaa

hamzah ian said...

adekah ini free??? kalau tak kak lily sile blanje.. hahaahahaha..

udah kekeringan duit dong..

BeaN MorENo said...

thanks ar lily...xdehal lain kali aku buat lagi dengan aktiviti ekstreme...

zool said...

aku pun tak dpt nak join.. tak planning

noor afzan said...

alaaa..huhu~
4hb saya ada janji lain daa
huhu~
rugi2..

kak ina kl said...

hari ahad ek...tak dapat join nak gi airport ambil anaklah pulak..

rembau kat mano?akak balik ke kay ell hari raya ke 2 ataupun ke 3...masih ado laie tak kat sinun

Fid said...

ciklilyputih

sakan ya awak berbuka puasa kihkihkihkih...merata rata

isabelle said...

ntahnya, fid.
best tul si lily ni.
aku tahun ni baru 2x berbuka kat luar.

LiFe KaMi said...

meriah2 ,da lama tak makan sate kajang...