Friday, September 17, 2010

Kini Aku Bebas

Hi Korang,

Hari nie terasa bebasnye untuk ke sana kemari dengan mr Big. Nak tau sebab apa? Nielah nak cerita nie.

Dahulu

Cuma dapat ulang alik pi Singapore je

Sekarang

Kemana-mana pun boleh kecuali Israel

First step untuk melarikan diri dari beban kerja yang agak melampau baru2 nie. Ermm sukanya aku. Akhirnya selamat jugak aku buat international passport nie. Walaupun ramai orang kata leceh nak buat passport nie. Tapi aku berjaya siapkan dalam masa 2 jam je siap collect lagi tau.

Anyway nak aku cerita camne aku boleh settle dalam masa 2 jam je.


Now, browsing ke AirAsia plak. Nak pi bercuti jauh2 sket dari Malaysia.

p/s: KShikin, boleh tak aku ikut ko pi London bulan depan??? Please please please kamu jangan marah.

9 comments :

Kancilbiru said...

wawi manyak syok laaaaaaaaaa....

isabelle said...

woh camna lak dulu pasport kau tu limited jer?

Eyriqazz said...

nak ikut,nak ikut..rindukan bumi UK

ashikin said...

hahah.. jangan ko berangan nak ikut den. tunggu le akak beli tanah kat London, nanti boleh le datang ramai2..ehheh.. boleh? dah..dah.. gi tgk website airasia kot2 ada 0%

Che Armster said...

Jom cuti-cuti asia!

Kyuubi_85 said...

ahaha.. ni yg best ni boleh pi bercuti.. huhu

h4ni3 said...

wahh.. london??
aku pun mau ikut jugaa..
hehe

tehr said...

singgah kali pertama

eh, pasport saya juga dah lama mati
dah lama tak jalan2 akan angin

Kujie said...

memang betul pun...2 jam siap

orang cakap dengar saja tu..atau mungkin masa dia buat ambil masa berejam2 sebab ada beberapa masalah pada dokumen dia...