Wednesday, September 1, 2010

Dia MilikKu - OST Cinta Kirana.

Hi Korang,


Hai, kenapa lah aku boleh terjebak dengan cerita Cinta Kirana nie ek? Tapi aku tak tengok pun cuma suka melayan lagu nie. Memang best lah kan.





Lirik Lagu Dia Milikku - Yovie & Nuno

semula ku tak tahu
engkau juga kan ingin memilikinya
bukankah ku lebih dulu
bila engkau temanku
sebaiknya tak mengganggu

reff:

dia untukku, bukan untukmu
dia milikku, bukan milikmu
pergilah kamu, jangan kau ganggu
biarkan aku mendekatinya

kamu tak akan mungkin mendapatkannya
karena dia berikan aku pertanda juga
janganlah kamu banyak bermimpi, oooh

dia untuk aku

bukankah belum pasti
kamu juga kan jadi dengan dirinya
dia yang menentukan
apa yang ’kan terjadi
tak usah mengaturku

reff2:

dia untukku, bukan untukmu
dia milikku, bukan milikmu
lihatlah nanti, lihatlah saja
biarkan aku mendekatinya
kamu tak akan mungkin mendapatkannya
karena dia berikan aku pertanda juga
janganlah kamu banyak bermimpi, oooh
kusarankan engkau mundur saja, ooo

Hah, apa macam? Best kan! Hah aku tahu korang pun dah terjebak sama kan. Citer nie tengah hebat diperkatakan. Al maklumlah hero dan heroinnya hensem dan cantik. Betul tak?

p/s : Sekarang nie pun aku tengah sibuk melalak2 nyanyi lagu nie. Nasib baik bos pi meeting. So hurayyyy... 

11 comments :

ashikin said...

"mamanya siapa?"
"mamanya Riana".. dialog takleh lupe.. hehhe




p/s bos aku tak meeting..tapi aku sempat jengah blog ko..:P

hamzah ian said...

oyeah..

isabelle said...

aku berazam utk tidak menjebakkan diri dgn drama melayu/indon bersiri. kalo x, mesti aku stress kalo miss 1 episod.hehe

h4ni3 said...

hahaha
aku pun terjebak!
tapi tak seteruk mcm masa Benci Bilang Cinta dulu la :P

nurayunni said...

bez giler lagu nie..

hamzah ian said...

ciklily: bagi gmbr kat email.. meh nak upload.. nak submit kat vaselin tu tak boleh kan?? ataupun nak upload kat blog tak boleh??

hamzahian@gmail.com

CikLilyPutih said...

@shikin
wah cam tu sekali. ala rilek2 je nak raya nie kan

CikLilyPutih said...

@hamzah
cantik heroin dia tau

CikLilyPutih said...

@belle
kuang kuang kuang, aku nak tgk sampai bila ko boleh tahan... mari tengok belle.. mari mari..

CikLilyPutih said...

@hanie
la ko pun sempat gak! abis sape jaga klinik nie

CikLilyPutih said...

@nurayuni
sempoi je kan lagu nie