Wednesday, September 22, 2010

"GUA TAHU ITU SIAPA" CONTEST

Hi Korang,

tag2


Aku di ajak personally kat FB dengan HamzahIan untuk join contest yang dia buat nie. Al maklumlah lah dia baru je menang contest kat blog SumiJelly hari tu.

Ala contest dia senang je. Korang pun boleh join. Cam nie caranya, baca kat bawah nie:-


"Aku rasa adik Hamzah tengah isi kuih raya dalam balang"

So aku tag :-

1)Chearmster
2) SumiJelly
3) JeJai

Syarat-syarat:

Disebelah kanan gua ada orang misteri dan beliau melakukan sesuatu. Anda perlu meneka siapa orang misteri itu dan apa yang beliau buat dalam gambar tersebut.


Buat satu entry dalam blog anda sendiri bertajuk "GUA TAHU ITU SIAPA" dan bagi jawapan anda. Jawapan hendaklah ringkas.


Entri anda perlu ada link http://www.terbangtinggitinggi.com/ dan juga gambar ini.


Terbuka kepada semua blogger warganegara Malaysia tidak kira follower atau bukan follower


Bila dah siap semuanya tinggalkan permalink entry anda dibahagian komen.


Kalau ramai yang dapat teka dengan tepat peserta paling awal dan teka dengan tepat dapat hadiah.


Tag 3 kawan blogger dan pastikan diaorang tahu anda tag.


Tarikh tutup 22 Oktober 2010. Keputusan pemenang diumumkan 23 Oktober 2010 di blog ini.. Hadiah akan diberi sebelum 26 Oktober 2010.


Kalau boleh copy coding banner ni dan letak di sidebar blog anda. Taknak letak pun takpe gua tak marah.

1 blog 1 jawapan sahaja. Contoh jawapan " gua rasa tu mak hamzah tengah makan kuih".. Dan jawapan yang tak diterima adalah seperti " gua rasa tu mak atau abang atau adik hamzah.. dan diaorang makan nasik, makan kuih , korek hidung" .. maknanya tekaan anda hendaklah 1 sahaja dan 1 perbuatan sahaja
 
Hah, Hamzah aku dah join dah nie. Ko mesti kasi aku menang tau!!!
 

4 comments:

hamzah ian said...

noted.. tenkiu join.. har har har..
anda salah seorang peserta.. (ayat copy paste)

~~Ciklinn~~ said...

ciklinn pun tingin nak join gak...hihihi

JAI said...

Adeyy..lambat lagi tutup ek..tgu gua settle gua punya kontest dulu

Che Armster said...

ok noted.. tgh bz sket ngan projek la.. nak kasi fine tuning sikit

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails