Wednesday, September 15, 2010

Raya Di Rantauan-Superb!

Hi Korang,

Aku rasa lama betul tak update. Bukan beraya sakan okeh tapi tak de masa nak cilok2 conteng blog lah.

Raya di Rantauan? Yeap. Nie 1st time aku beraya dengan family sebelah ayah mr Big. Lain rasanya. Walaupun sama dengan cara aku beraya sebelum2 nie tapi perbezaan tu tetap jugak aku nampak. Citer dengan korang? Ala tak payahlah tau. Rahsia keluarga okeh!

Apa-apa pun korang layan gambo2 tak berapa cun tapi comel nie tau.

Ktorg beraya 1st time di Rembau nie. Masa mantai raya tu, jem teruk kat pekan Rembau nie tau!

Family Sebelah Papa. Comel kan?

Yang sempat dicapture dalam Sony A300 nie. Yang lain? Selamat masuk dalam perut.

Dapat jugak beraya dengan family mama jugak. TQ to my BIL & SIL.

Aku paling suka gambo nie sebab berbackgroundkan banjaran Titiwangsa okeh! Jangan jeles!

Semua nie di ambil masa 1st day raya. Actually banyak lagi tapi esok2 la aku update lagi ek. Actually seronoknya sebenarnya beraya di tempat baru. Bak kata pepatah 'Tak kenal maka tak cinta'.

8 comments :

Sharinginfoz said...

raya memang seronok kan

Amni said...

sib bek encik hubby nyer umah kat sebelah taman jeee... awal pagi rumah saya, pukul 11 pagi rumah dia.. ekeke..

Che Armster said...

dah balik bangi kan? bila free - nak beraya ni!

hamzah ian said...

hoyeah..

Che Armster said...

Cik Lily.. sumijelly ajak beraya rumah dia esok. Mau pegi ka?

Liza said...

liza pun sakan gak, tak update blog gak

MAMASYAZA said...

amboi berseri seri ngan baju warna merah, my faveret kaler tu

h4ni3 said...

syiokk ahh beraya suasana kampung
aku gak yg beraya kat bandor.. huhu

eh.. esok ko pegi umah sumi tak?