Tuesday, September 7, 2010

My 2010 Birthday Gift

Hi Korang,

Ini bukan entry menunjuk-nunjuk tau!

Tajuk entry cam gampang bagus2 je kan? La bukan apa. Ramai sangat sibuk tanya apa aku dapat untuk birthday tahun nie. Sampai letih aku nak menjawabnya.

So inilah dia, aku reveal kan.

Dari mr Big

Aku selalu complain kat dia yang aku asyik pakai jam Dunlop je. Padahal jam tu untuk bersukan dan swimming je. Tapi aku harung jugak sebab jam besi aku tu aku malas nak hantar service. So dia pun carikan yang sesuai untuk jiwa aku kan.


Sama umur dengan aku ok!


Nine West Casual Bag

Ini memang dari aku sendiri. Aku memang purposely hadiahkan untuk diri aku sendiri sebagai motivation untuk berkerja lebih kuat lagi. Actually bulan lepas aku ada dapat duit lebih sket, opis bayar outstanding duit travelling. Itu yang simpan tuh sampai jumpa yang berkenan. Harganya ermm tak mau cakaplah. Aku segan.

Hehehehehehhe apa macam? Dah puas dah hati korang. Betul2 aku menunjuk kan? Ala tak perlah setahun sekali.

Hehehehe jangan jeles nyah!

8 comments:

LiFe KaMi said...

mmg kena la ye jam tu dgn tarikh besday..sempoiii..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku hadiah bday sepanjang tahun.bila dah sampai bday dah tadak bajet..muahahaha

tp my hubby nak belikan aku dapur baru..ok laa tu dr tadak apa :p

makdara TERDIVA said...

hehe..hepi belated besday cik lily..& slmt hari raya aidilfitri..

Hanz said...

Babe, happy belated birthday & Selamat Hari Raya...

||| PöJìé PööH ||| said...

Xpela takde siapa nk belikan kira reward utk diri sndiri la kann!
Selamat Hari Raya!

Love,
PojiePooh Abdullah

mizzura said...

best dapat hadiahkan diri dengan handbag..puas hati..!

Liza said...

bestnyer dapat nine west as gift, faveret brand tu

Lady of Leisure said...

happy belated besday ye..
Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf Zahir & Batin
:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails