Tuesday, September 7, 2010

TQ Korang, I Love U All

Hi Korang,

Sempena hari jadi aku yang ke 32 tahun nie, aku nak ucapkan bebanyak terima kasih di atas segala ucapan, lagu2 burfday, MMS burfday dan apa-apa sajalah yang korang hantar kat aku melalui FB, Twitter, email, hp, blog, wish personal dan lain lain lagi.

Ini di antara mereka2 yang sudi mengwish aku hari nie...



Actually, banyak lagi tau tapi aku tak sempat nak buat editing lah. Apa-apa pun semoga korang juga dilimpahi rahmat serta murah rezeki.

So,


Aku Love Koranglah...

p/s: Nanti 1st giveaway aku nie. Tengah dalam rangka menyediakan pop quiz. so stay tune....

12 comments :

akiss ferrero. said...

epi beday cik lily.
xsempat bergambar masa majlis berbuka digi tadi :)

etomyam said...

wah..masih belum terlambat utk ucapkan selamat hari lahir

h4ni3 said...

murah rezeki kau lily..
ramai orang doakan tuh! =)

Happy birthday!

- zuriey - said...

happy besday too..semoga panjang umur dan murah rezki

noor afzan said...

sorry ciklily..
lamabt wish.
tak berkesempatan BW.
Dan saya takde account FB ciklily..
ti saya add k =)

isabelle said...

ehh anak aku ni.aku dok scroll2 blog kau, dia kalut nak tengok gmbr katak tu pulak.hehe

CikLilyPutih said...

akiss ferrero
ala tak pernah, nanti kite jumpe lain event amik gambo bebyk okeh!

CikLilyPutih said...

@etomyam
terima kasih bebyk tau

CikLilyPutih said...

@hanie
itu yang aku suker, lagi murah lah rezeki aku hendaklah, boleh jadi duta cam ko kan..

CikLilyPutih said...

@zuriey
insyallah, terima kasih ye

CikLilyPutih said...

@afzan
la buat susah2 je... thks tau

CikLilyPutih said...

@belle
la nanti aku post gambo katak2 bebyk lagi dlm blog biar dia duk layan je, tambah traffic aku kan? huahuahuahuah