Thursday, September 30, 2010

Yeah, I Got Invitation From Samsung

Hi Korang,

Quick update.

Tengah suka nie sebab aku dapat invitation from Samsung. Invitation untuk join cooking class yang disponsor oleh Samsung. Wah bangga giler kejap nie. Walhal aku bukan pun blogger fofular cuma sekadar melukut ditepi gantang Nuffnang je. Hehehehe.. rupa2nya diorg been following blog aku quite sometimes gaklah.

So tugasan aku senang jugaklah. Nie kira ala-ala advertorial gitu lah kan. Aku kena join cooking class tersebut dan aku kena citer kat korang nanti. So piece of cake kan!

So here's the details :


Agaknya diorg invite aku sebab aku tak reti masak kot? Maklumlah asyik makan luar je kan hehehhe.. Itu sebabnya diorg suruh aku belajar masak kot. Apa-apa hal, nanti aku update kat korang.

TQ Samsung..

15 comments :

Kancilbiru said...

wahhh manyak syiok! pasni boleh masak dengan hebat sekali...hehehe

Ieda Al-Habsyi said...

besttnyer dapat jemputan :)

hamzah ian said...

pesal sy tak dpt?? aiyoooo.....

sy suke msk pe.. ayooo

Sumijelly said...

wah.bestnya.....huhuhuh
minggu ni banyak nau jemputan rumah terbukakan??


Sumijelly.com

toughcookie said...

wahh cik lily, i pun dapat and i have invited Nia to come along since kita dapat additional invite kalau nak ajak blogger lain, kan? so hoping to see you nanti ya! :)

h4ni3 said...

waahh.. masyukk la earning nuffnang ko pasni. kalah redmummy nanti. hehehe.. masak sedap2, pastu masakkan utk aku pulak ya

Afra Yuri said...

bestnya!!! nak jeles dengan ciklilyputih!! hehe :D

Liza said...

lepas nie boleh ler buat mkn2 kat rumah ciklily yer

darkbatman said...

ehh samsung?cam sonokkk...

isabelle said...

hoyeh hoyeh. lps ni lilyputih tlg dtg masak kat rumah aku.
err.apekah?

*cimOt* said...

chef lily masak manyak2 n kasi kat semua..hahahaha

HaniCheLat said...

dekat dengan my workplace.tapi hari ni cuti, kalau tak boleh lah i menyelit rasa apa yang CLP belajar masak..

Matjoe said...

dpt samsung galaksi tak?

Anonymous said...

Hey,

What happened to your follow up article?

_______
Check out my Health article on Healthcare
( http://ideasprojectqa.nokia.com/ideas/3735 )

Anonymous said...

I love to study the trivіa of these things, that's what makes this blog stand out. Things other bloggers forget.

Also visit my weblog fast payday cash