Sunday, September 26, 2010

DiGi iPhone 4 Real

Hi Korang,

Lagi cerita pasal iphone4 nie, dah 3 entry aku tulis pasal iphone4 nie kan. Suka lah iphone4 nie.


Kalau nak tau, Digi ada tawarkan package yang terbaik dari ladang untuk pembelian iphone4 nie.

Ala senang je, korang refer pics kat bawah nie:-

Apa macam? cool kan, taklah mahal sangat kan. Berpatutan. Sesuai dengan budget kan. Tapi korang rasa still mahal lagi, don't worry korang bolehlah discuss dengan Digi Customer Services. Mesti diorang nie ada solution.

 Hah, korang boleh check it out lebih lanjut lagi dengan click ke sini.

Settle, Task 3.

3 comments:

ShaZlan said...

wahh...
suke gila lah nie Dijah,
ape lagi...
rembatlah 1...heheheh

p/s:aku tgk plan dia mcm ok jer...
ingat nak servey2 gak ler ngan cust srvc diorg nnti...heheh

thanks for sharing info ekk..;)

afiq aiman said...

semoga berjaya

Crystal mun said...

Wow. nice! Love it.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails