MY HISTORIC MOMENTS

Tuesday, June 6, 2017

Buka Puasa Di OAKWOOD Hotel, Kuala Lumpur

Hi Korang,


Ingatkan bulan puasa dapatlah buka puasa kat rumah dengan Mr Big kan, ermm rupanya tidak ye. Ada je jemputan buka puasa sana sini, kira murah rezeki kitaorang berdua bagi Ramadan ni. 


So Khamis lepas kitaorang berbuka puasa di Oakwood Hotel & Residence Kuala Lumpur. Alah dekat jalan Ampang je, aku tumpeng je Mr Big naik motor pi, sebab malas nak tempuh jem.

Tak de apa occasion pun just jemputan makan-makan sebab sebelum ni aku tak dapat hadir ke preview buffet Ramadan kan, sambil tuh juga ada jemputan anak-anak yatim dari Pertubuhan Kebajikan Al-Firdausi sekali. 




Pihak hotel juga memperkenalkan chef baru ‘Chef de Cuisine ‘ – Addy Dzulfadzly Abdullah yang terkenal dengan signature dishnya iaitu Ayam Percik. Sempat aku rasa sket harus sedap jugak. 

Meh aku tunjuk a few gambar ek









Hah mesti korang rasa lapar kan? Eh tak baik ek puasa tuh tau.

Ni yang sempat di rasa






Sebelum balik tuh, anak-anak yatim ni di berikan duit raya oleh pihak hotel. Wah beruntung diaorang ni ek, yelah masa inilah mereka ini diraikan.


Seronok ek jadi budak-budak hehehe


Siap ada musician sekali tau menghiburkan masa kita makan, best tuh sambil makan-makan sambil nyanyi-nyanyi

Untuk buffet ramadan ‘Dining Under The Stars’ 2017 ni, ianya bermula dari 29hb Mei 2017 hingga 24 Jun 2017 dari 6.30petang hingga 10.00 malam.

Harga buffet Ramadhan 2017 di Oakwood Hotel adalah

RM77++ untuk dewasa 

RM39++ untuk kanak-kanak 

Jom kite ke:

OAKWOOD HOTEL and RESIDENCE KUALA LUMPUR
222, Jalan Ampang, 
50450 Kuala Lumpur


Tel : +603.2720.3888 
Fax: +603.2720.3999

Sekali sekala makan di hotel apa salahnya kan hehehehe....



1 comment :

mama tisya said...

rezeki bln puasa...naik moto leh nyelit2..jln byk jammed hehe