MY HISTORIC MOMENTS

Wednesday, June 14, 2017

Ramadan Feast Di Boat Noodle Dan CatchThatBus Mixstop Ramadan Contest

Hi Korang,


Aku memang seronok citer pasal makan ni lebih-lebih lagi bila makan tak yah keluar duit hahahaha sesangat best tuh, just senyum jehehehhe

Boat Noodle, pernah dengar pi makan kat sane tak?
La tak pernah ke, betul ni tak pernah?

Sedaplah makan kat sini, korang kena cuba jugak tau jangan tidak tidak.

Meh aku kongsikan sedikit info mengenai Boat Noodle yang mereka yang tak tau kan


Rupanya sudah 3 tahun Boat Noodle bertapak di Malaysia ni, berbanding dari tahun pertama yang hanya ada 5 outlet, sekarang ini Boat Noodle sudah pun mempunyai 32 outlet yang beroperasi seluruh Malaysia. Berita baik Boat Noodle akan meluaskan empayarnya ke Australia tidak lama lagi di dalam tahun ini juga. 

Ramai yang tidak tahu bahawa Boat Noodle diuruskan oleh Utara 5 Food & Beverage Sdn Bhd yang juga menguruskan tempat makan Mkn a 24/7 di Bangi, CnC (Cookies n coffee in One Utama), dan minuman Chill Chill, yang asalnya adalah minuman Premium Thai Tea dari Boat Noodle yang membawa jenama sendiri tahun lepas dengan 50 outlets seluruh Malaysia. 


Sempena bulan puasa ni ada promosi hebat iaitu "RAMADAN FEAST" Set yang sesuai dimakan untuk 2-4 orang sekali makan

Set "RAMADAN FEAST" ni mengandungi:


1 x Chicken meatballs

1 x Beef Meatballs

1 x Chicken Wings

1 x Chickaboom

1 x Tempura

1 x bowl of Thai chilli sauce

1 x bowl of Yellow sauce

Boleh pilih samaada : 2 x Krapow Chicken Rice (as usual serving) 

atau

2 x Hulk Smash Green Curry (as usual serving)

Harga : RM29.90 (before GST)






Promosi ni bermula dari 27 Mei 2017 hingga 24 Jun 2017 ermm kira dalam 1 bulan Ramadan nilah dan boleh di dapati sepanjang masa. Kira macam non muslim pun boleh makan set ni eventho time lunch.

Korang boleh check it out di Boat Noodle Facebook Page (https://www.facebook.com/myboatnoodle)


CatchThatBus Mixstop Ramadan Contest 



Ye aku nak citer pasal contest lah ni, ishkk tak sabar betullah korang ni kan.

Untuk korang yang kaki contest dan juga pengikut setia facebook page CatchThatBus ada contest menarik yang aku nak kongsikan pada korang ni tau.

MixStop Ramadan telah bermula! 

Bersempena bulan yang mulia ini, kami ingin memberi semula kepada pelanggan setia CatchThatBus yang sentiasa memberi sokongan. Sertai peraduan MixStop Ramadan dan korang berpeluang memenangi tiket bas untuk balik kampung sempena Ramadan atau Aidilfitri serta baucar makanan percuma dari Dominos Malaysia, Boat Noodle dan Haagen Dasz. Korang boleh gunakannya ketika berbuka puasa atau kongsi bersama yang tersayang. 

Bagaimana sertai peraduan MixStop Ramadan? 

Mudah aje!

1. Sertai di sini : http://bit.ly/ctbmixtopramadan 

2. Klik imej GIF, hentikan ia dan ambil screenshot.

3. Kepilkan screenshot korang di ruangan komen di bawah berserta #CatchThatRamadan.

4. Kongsi dan tag lima (5) rakan anda.

5. 10 pemenang bertuah akan dipilih dan diumumkan pada 15 Jun 2017 (Khamis).


Tarikh tutup minggu ketiga peraduan MixStop Ramadan adalah pada 14 Jun 2017 (Rabu).

Tertakluk kepada Terma dan Syarat. 


Untuk informasi lanjut, klik: bit.ly/mixstop_ramadan

So senang je kan, so apa tunggu lagi!!

Cepat-cepatlah log in ke website bit.ly/mixstop_ramadan dan join contest ni tau


Dari

Cik Lily Putih


No comments :