MY HISTORIC MOMENTS

Sunday, June 4, 2017

ALTHEA Raya Giveaway Festival, Dapat Hadiah Percuma Tau

Hi Korang,

Lama tak dengar citer pasal online shopping ALTHEA ni ek.

Itu tandanya lama betul aku tak shopping kat ALTHEA nilah, huhuhuhuh budget makeup dah kurang kena berjimat-cermat kaedahnya. 

Tapi raya ni mana boleh tahan kalau tak shopping barang makeup kan, of courselah pagi raya nak nampak cantik ala-ala Neelofa so mari membeli belah

Haruslah buka website ALTHEA ni dulu tengok apa yang patut, ada promosi ke idokk.


Sempena dengan bulan Ramadhan ni ada promosi menarik lagi dengan setiap pembelian korang dari website ini, korang berpeluang menerima 1 lagi hadiah PERCUMA. Wei siapa yang tak nak barang PERCUMA, haruslah aku orang no. 1 yang pi beli ni

Lebih esklusif untuk promo Ramadhan kali ini, ALTHEA didatangkan dengan kotak edisi khas. Menarikkan? Kotak cantik-cantik ni kalau kita terima sayang nak buang boleh dijadikan tempat simpanan barang.


Dan bagi perbelanjaan RM99 ke atas tidak akan dikenakan caj penghantaran. Jadi sambil tambah stok barangan kecantikan dan penjagaan diri. Boleh juga korand jimatkan kos penghantaran dan diskaun atas barangan daripada pembelian. Dan jangan lupa yang paling best untuk promosi kali ini sebelum check out korand boleh pilih satu item lain sebagai hadiah PERCUMA yang bakal diberikan.

Terdapat banyak jenama besar yang dijual di dalam laman web Althea, kalau nak di senaraikan memang banyak giler wei tapi di antaranya yang aku minat dan suka adalah 






· Belif

· BEYOND







· IOPE





· Missha




















Dah macam rasanya semua jenama aku minat di ALTHEA nie k hahahahhaha

So tak sabar nak check it out apa yang di website ni lah ek, ermm tengahari kang bos kuar makan aku mesti dulu lepak kat depan pc ni 

Yang penting cantik di Hari Raya nanti

Nak check it out lekas :

Website: www.althea.kr

Instagram: @altheakorea


No comments :