MY HISTORIC MOMENTS

Monday, February 15, 2016

Tercalon Pulak Di Malaysia Social Media Week Awards 2016

Hi Korang,

Korang kalau blogger tak tau apa menda alah MSMW ni memang aku sekeh pale memasing ek. 


Alah MALAYSIA SOCIAL MEDIA WEEK AWARDS ler. Tiap-tiap ada menda alah ni tapi aku tak amik port pun coz sedar diri siapa kan uhuhuhuhuhu

Tapi tahun ni punye citer..

Korang tengoklah

Aku sendiri pun tak tau siapalah yang pepandai calonkan nama aku di MSMW2016 nie.

Ntah cam ne boleh dapat email 3 baris ayat daripada team MSMW ni ek. So pegilah check untuk kepastian lah rupanya memang ada pun. 

Terus aku tergelak-gelak kan

Manalah layak nak bertanding dengan diorang blogger-blogger yang power ni, aku setakat citer merapu bolehlah kan hahahahahhaha.. Dengan blog lembab nak update, malas nak tulis, citer pasal event je tak de pun citer pasal hal ehwal semasa, citer pasal artis ke kan cam ne lah traffik blog nak naik, bagi orang kenal.

Anyway terima kasih yang duk calonkan nama aku tu ek, kalau orang tu terbaca entry ni meh ngaku lah. Nanti acik Lily banjer ko makan sesedap cam acik selalu pi makan ek

Kepada calon-calon lain selamat melobi pengundi-pengundi korang, hopefully korang berjaya untuk dapatkan awards tuh. Aku tau ramai yang teringin nak awards ni tapi bukan aku orangnya, sebab aku blog suka-suka je pun bukan nak glamer sangat pun. Tapi kalau dah terglamer nak buat cam no kann hahahahaaa…

aku menang awards masak maggie kari boleh lah kan hahahah

Good luck everyone..

Acik Lily tumpang gembira kalau kengkawan yang betul-betul layak menang coz u deserved it!

5 comments :

Siti Rohaida Yusof said...

tahniah tercalon...nanti kita vote

notie said...

wah tahniah mana tahu rezeki Allah nak bagi

CEKODOK GEBU said...

wahh kena sms mana2x nombor tak kalau nak undi ni hehehe

AMIIZAA said...

congrats lili:)

Diana Rashid said...

uih..apasal lak tak layak nya..bagi saya blog ni memang sebaris dengan yang gelemer2 tu..blog ni pun gelemer jugak tau..