MY HISTORIC MOMENTS

Saturday, February 27, 2016

Sambutan Tahun Baru Cina Bersama dengan GINTELL

Hi Korang,

Sempat aku attend event Gintell ni last week, itu pun sebab dekat dengan umah kan so pi jelah.

Seronok gak ramai orang ooo


Bak kata pepatah "Kesihatan adalah kekayaan dan pencegahan adalah lebih baik daripada mengubati". Sempena menyambut Tahun Monyet, GINTELL percaya tentang ‘Kesejahteraan Hidup, Kesihatan Badan’ sebagai matlamat untuk memberikan ‘Kesejahteraan, Kesayangan dan Kehidupan’ bagi pelanggan. GINTELL berharap agar seisi keluarga dapat menjalani kehidupan yang sihat and sejahtera dengan produk-produk GINTELL. Dengan ini, GINTELL akan menganjurkan pameran kesihatan sempena Tahun Baru Cina di IOI City Mall Putrajaya dari 18 Februari sehingga 28 Februari, 2016.



Bersempena dengan pameran kesihatan ini, GINTELL telah menjemput duta GINTELL yang disegani sepanjang 9 tahun ini, pelakon dan pengacara terkenal Dato’ Jalaludin Hassan, dan juga model antarabangsa Amber Chia untuk menyertai pameran kami pada 20 Februari 2016, jam 3:30 petang untuk berinteraktif dengan pelanggan. Selain itu, sebanyak 8 tarian singa akan memeriah lagi suasana dengan adanya ”God of Prosperity” bergaul sekitar dan memberi Simon Yam Ang Pow dan kalendar meja kepada pelanggan.



*Pakej CNY (1)

GINTELL De’Wise Care ialah kerusi urut pertama yang menggunakan urutan teknologi XV-trek sepanjang 135cm yang memberi regangan urutan dari tengkuk ke peha, yang mampu mengurut bahagian kritikal yang kerusi urut biasa tidak mampu capai. Selain itu, teknologi urutan ‘Butterfly’ serta Pusingan Guasa 3D menawarkan pengalaman urutan seakan diurut oleh pakar urut. GINTELL menawarkan diskaun RM10, 988 atau RM305.22 sebulan bagi kerusi urut De’Wise Care dan treadmill perlindungan sendi CyberAIR EZ! Untuk meraikan Tahun Baru Cina, pasti kita menikmati banyak makanan yang enak dan berat badan akan meningkat juga! Jadi, kombo ini membolehkan tubuh badan yang sihat dengan adanya sebuah treadmill perlindungan sendi GINTELL CyberAir EZ dan ia seakan jurulatih kecergasan profesional anda!

*Pakej CNY (2)

Sofa FUNtastic De’Vano S GINTELL menggabungkan kenikmatan urutan dengan rekaan kontemporari yang sesuai untuk dipadankan di rumah. Urutan FUNtastic Trek-V yang panjangnya 105cm mempunyai reka bentuk ergonomik untuk memberikan urutan seluruh tubuh yang lebih memuaskan dan mampu mencapai bahagian belakang, pinggul dan peha sekaligus melegakan ketegangan otot untuk keselesaan dan ketenangan tubuh badan.

Berbanding dengan kerusi urut biasa yang gagal melegakan posisi dengan tepat, Penggelek Urut Berhaba 3D De’Vano S mampu memberikan kelegaan menyeluruh untuk pengedaran darah dan meningkatkan metabolisme bagi mengurangkan pengekalan air dalam badan serta lenguh bahu. Pembentuk punggung dan juga pelvik memberi sasaran kepada bahagian peha untuk membantu pembentukkan punggung, dan membantu membetulkan pelvis untuk mengecapi bentuk badan yang diidamkan. Tapak kecil Sofa FUNtastic De’Vano S GINTELL memudahkan anda meletakkannya di mana sahaja di dalam rumah untuk menikmati keselesaaan urutan. Sekarang, anda hanya perlukan RM3, 988 atau RM110.78 sebulan akan memiliki De'Vano S FUNtastic Sofa dan kaki urut G-Bettle Plus. Dengan adanya mesin urut kaki, kepenatan kaki semakin kurang sempena lawatan ke saudara-mara dan rakan-rakan pada Tahun Baru Cina ini.




*Pakej CNY (3)

GINTELL DéVas HD yang direka dengan inovasi urutan yang memberikan urutan yang lebih presisi untuk seluruh badan. Selain itu, kerusi urut GINTELL DéVas HD berteknologi HD untuk memberikan kehidupan yang sihat dan kesejahteraan seisi keluarga. Pakej kombo Kerusi urut GINTELL DéVas HD dan mesin senaman GINTELL i-So Curve hanya RM7, 988 atau RM221.89 sebulan! Ia dilengkapi dengan trek SV Chiro 110cm memberikan 38% lebih urutan mencapai pinggul dan peha. 



*Pakej CNY (4)

Kerusi urut GINTELL De'Wise Wisdomatic adalah kerusi urut yang memenuhi keperluan untuk semua. Dengan adanya GINTELL DéWise, segala kepenatan akan hilang dengan keseronokan dan kepuasan urutan yang selesa. Penggelek 3D akupuntur diperkenalkan untuk memenuhi keperluan setiap orang. Ciri-ciri ini memberi urutan wisdomatic yang disesuaikan dengan saiz badan anda. Selain itu, pengesan pintar dengan tepat mengikut titik Akupuntur badan anda yang dapat menyenangkan seluruh badan. Selain itu, Trek Ultra Chiro akan mengikuti setiap lengkung badan anda bagi menyediakan urutan yang persisi dan disasarkan dengan ergonomik dan keselesaan dari leher ke paha. Trek 95cm panjang ini akan membantu melegakan sakit belakang dan pinggang dan melegakan sengal otot. Selain itu, Regangan 230 Royale Thai akan membantu melegakan dan menghilangkan penat anda setelah seharian penat bekerja. Sekarang, anda boleh memilikinya hanya RM16, 988 atau RM471.89 sebulan kombo dengan sebuah treadmill perlindungan sendi GINTELL CyberAir EZ .

GINTELL adalah salah satu rangkaian produk penjagaan kesihatan yang terkenal di Malaysia. Kini, GINTELL mempunyai lebih daripada 107 cawangan di pusat membeli belah terkemuka di serata Malaysia dan diiktiraf oleh Malaysia Book of Records bagi “Rangkaian Produk Penjagaan Kesihatan Terbesar”!


Bersama-sama menyambut Tahun Baru 2016 dengan kehidupan yang sihat! Kunjungi mana-mana cawangan GINTELL di seluruh negara sekarang untuk menikmati tawaran yang hebat. Untuk maklumat lanjut, hubungi talian khidmat pelanggan di 1800-88-6332 atau layari Facebook GINTELL MALAYSIA dan GINTELL WeChat atau laman web rasmi GINTELL di www.gintell.com.

GINTELL berharap semoga sihat dan bahagia dan Selamat Tahun Baru Cina!

2 comments :

Azian Elias said...

ada gak benda2 ni kat rumah.pakai kejap je. lepas tu terbiar je.

Fyda Noh said...

Suka tengok tarian singa. kat sabah mmg banyak uat kat rumah2, memang kejar lori tung cang tu..