MY HISTORIC MOMENTS

Friday, February 5, 2016

Teater DISSENDIUM Kini di Melaka

Hi Korang,

Meh layan gegambar yang unik lagi magis ni ek



Apmacam?

Tak caya kan.

Meh tengok lagi ni





Sedikit perkongsian gambar acara para ahli magis membuat pertunjukan di Berjaya Times Square baru-baru ini (kredit pic Nannie Isa)

Pehhhhh...

Ini memang betul-betul real....

Aksi para ahli magis ini benar-benar memukau mereka yang hadir ke pertunjukkan i-team Dissendium!!

Untuk video yang lebih jelas tentang magik yang bakal dipersembahkan...


Hah kagum tak?

Itulah kan

Kagum itu sahaja yang mampu aku katakan melihat kepada persembahan "magic show"dari ahli magis yang berbakat besar dalam mempersembahkan di Teater Dissendium Melaka. Menggabungkan ahli magis terbaik daripada Jerman, Thailand dan juga Malaysia ternyata gabungan mereka menjadikan persembahan lebih luar biasa. 

Teater Dissendium terletaknya di Melaka bersebelahan dengan Restoran Nyonya Cuisine mampu memuatkan sehingga 350 pengunjung. Selain daripada keluasan dewan teaternya yang agak luas, ruang parking juga agak besar boleh memuatkan banyak kenderaan. Jadi tidak perlu risau untuk pengunjung mendapatkan tempat meletak kereta.

Beberapa aksi menarik dari ahli magis Teater Dissendium boleh dilihat di bawah :)






Hebat bukan!


Maklumat tentang Teater Dissendium:

Alamat: No.178, Jalan Parameswara, 75000 Melaka
Talian Am: 06-5125 055/088
Tempahan Hotline: 017-260 2088