Sunday, January 31, 2016

Syukur, Masih Ada Yang Sayang..

Hi Korang,

Kisah jumaat lepas...


Ye aku accident teruk tapi technically bukan salah aku pun..

St John Ambulance langgar daripada belakang, padahal jalan slow moving kat highway Sungai Besi tuh. Ingatkan sket tapi teruknya nauzubillah, daripada bentuk Alza dah jadi MyVi pulak.

Berejam-jam duduk kat Balai Traffik Jalan Bandar tuh


Akhirnya settle jugak sebelum pukul 5petang.

Bayangkan kena langgar pukul 10.30 pagi, settle urusan polis pukul 5 petang ek. Boleh pitam dibuatnya, dahlah dengan kaki sakit, leher dah tak boleh pusing time tuh kan. Tetap settlekan yang penting dulu.


Terima kasih kat korang yang senantisa mendoakan aku, ucapan-ucapan take care, get well soon, suruh bersabar dan memacam lagi. Insyallah aku akan ingat semua ni.

Tenkiu korang.. i love u all...

Ok nanti citer lebih details lagi lah ek..

Now nak pi urut kaki dulu ek

p/s : mungkin ada hikmah di sebaliknya, siapa tahu rezeki dapat anak kan ehehhehehehe... keep positive.

7 comments :

mama tisya said...

kita pn accident ari jumaat tp 15/1...mmg masih trauma lg..kete pn tgh repair ..nasibaik bole guna kete hubby...smoga dipermudahkan urusan kete ciklily...kita aritu kejap je kt balai polis sbb pi report tgh mlm

Rizziela said...

Semoga segalanya dipermudahkan... Aameen

Kakcik Nur said...

AllahhuAkbar!

Mudah2an ada hikmah yang tersembunyi.

Kakcik Aaminnkan doa agar CikLily Putih dikurniakan cahayamata. InsyaAllah...

AyuArjuna BiGoshh said...

dugaan..

takpe ada hikmahnya...

sabar n stay strong ok

Ika Sani said...

nasib kak lily x apa2...
http://www.unlimitedbeautysecret.com/

Diana Rashid said...

Mujur akak tak de cedera teruk..

notie said...

Ya Allah lily... teruk juga tu. Apa pun alhamdulillah orangnya selamat. Apa pun mudahan cepat sembuh.