Tuesday, January 5, 2016

REVIEW | DWI DARA Collagen Complex

Hi Korang,

Kan aku cakap aku memang suka mencuba menda-menda baru bagi membaik pulih kesihatan luaran dan dalaman aku hehhehehe biasalah bila usia meningkat ni, memacamlah protection, prevention itu ini semualah.


So kali ni aku nak share dengan korang mengenai produk kecantikan dan kesihatan DWI DARA Collagen Complex keluaran tempatan ni kan.

Dwi Dara Collagen Complex merupakan makanan kesihatan yang bersesuaian kepada mereka yang mempunyai masalah kulit khususnya memutihkan kulit, menghilangkan jerawat dan mengurangkan kulit berminyak. Oit sesesuai benau dengan keadaan kulit aku ni kan, memanglah korang tengok dalam gambar nampak cantik tapi kalau belek dekat-dekat nampaklah jerawat halus pasir aku dan muka berkilat je, ermm semua tuh kulit berminyak lah.


Kandungan bahan-bahan dalam collagen DWI DARA ni adalah:-

Hydrolyzed collagen
Orange
Lemon
Grapefruit

SERIES OF PHYTOCELLTEC STEMCELL
Apple stemcell
Grape stemcell
Kiwi syemcell
Argan stemcell

SUNNAH SUPPLEMENT
Pomegranate
Honey
Dates
Raisins


Di antara kebaikkan Dwi Dara Collagen Complex ialah :

Mencerahkan kulit wajah & badan
Mengecilkan pori pori
Mengatasi kulit berminyak
Menyekatakan tona kulit
Mengecutkan jerawat
Memudarkan parut jerawat
Memberi tenaga
Mengatasi kulit kusam 
membantu melegakan gatal kulit
Membuang toksin dalam badan
Merawat masalah keguguran rambut
Mempertingkatkan masalah dalaman tubuh
Mengawal nafsu makan
Mengatasi masalah keputihan

Cara nak makan sangatlah senang wei.


Just koyak dan minum saja, tak yah nak bancuh ke shake shake uolls kan. Amalkan 1 sachet sehari sebelum sarapan pagi. Pendek kata beauty supplement on the go lah kan.

Produk ini sesuai untuk mereka yang berumur 16 tahun ke atas. Wanita hamil, wanita menyusukan bayi dan lelaki yang mementingkan kesihatan dan kecantikkan juga boleh consume

nampak semua boleh tau

Harga jualan :
Rm130/box SM
Rm 140/box SS

add postage Rm 10 bagi setiap oder. .

Kalau nakkan info lebih lanjut korang boleh check it out

Instagram: @dwidaraauthorized

Hashtags: #dwidaracollagen #dwidaracollagencomplex


Hotline: 018-219 5350

3 comments :

syira yaya said...

bagus produk ni untuk kebaikan kesihatan :)

Siti Rohaida Yusof said...

mesti lebih flawless lepas ni :)

Sally Samsaiman said...

Kulit Sally mmg jenis berminyak, jerawat dan parut tuu jangan cerita laa..selama 20 hari Sally mengamalkan Dwi Dara Collagen Complex...

Memang ternyata ada perubahan pada wajah Sally...makin cantik tu tidak laaa...cuma nampak la kulit yang berminyak tu agak berkurangan...20 hari...takkan la nak terus cantik kan...