MY HISTORIC MOMENTS

Tuesday, May 10, 2016

Kecoh Sekampung Cik Lily Masuk TV Sebab Makan Char Kuay Teow Tau

Hi Korang,

Hauahhauhau tajuk entry merapu sangat wei 

hehehhehehe

Ini cerita ahad lepas lah ni. 

Aku kalau berjalan memang data phone tak ON pun sebab aku rasa menganggu jelah, yelah tengah-tengah drive tepon bunyi sok sek sok sek kan so aku tutup kan je dulu. Bila dah sampai ke tempat yang di tuju then barulah ON balik.

cantik tak tepon baru mak nokss

Ktorang pi berjalan ke Shah Alam hari tuh sebab ada event Pencarian Wanita Melayu 2016 kat Plaza Shah Alam, alah kengkawan mintak tolong untuk ramaikan majlis so kita pi lah ye.

Bila ON je tepon hah amik ko, non-stop notification masuk ek.

Eh terperanjat plak aku ni hah..

So checklah kan

Rupanya ni hah

tenkiu Fiza - exuitm perak. 
kecoh kat group pasai gamba hang ni tau hauhauahua.. malu check

tenkiu Zaza - blogger comey lotte ni
semua orang duk like gambo ni, glamer sket hakakkk

Masuk tv untuk rancangan di TV1 – Walla

Alah rancangan makan-makan bersama Chef Brian Masterchef tuh, sebenarnya ini shooting tahun lepas di Shah Alam di kedai Sham Char Kuey Teow 696. 

Ni baca entry aku pasal shooting ni:


credit gambo dari Hazmanfadzil.com 

Memang sedap makan kat sini, masa aku pi hari tuh pun bertambah-tambah ktorang makan wei. Authentic rasa setiap hidangan yang di sediakan.

Nak cuba meh ke: 

SHAM CHAR KUEY TEOW 696
Lot G53, Jalan Nelayan A, 
19/A, Seksyen 19,
Shah Alam, Selangor

Tel : 011-32651929


Waktu Operasi : 1petang hingga 12 tengah malam

So orang Shah Alam aku suggest korang datang makan kemari ek, cuba dulu then barulah tau

2 comments :

mama tisya said...

sedapnye tgk menu tu...femes ciklily...berderu2 msg masuk hehe

sudipVSsenduk said...

tengok jugak hari tu... wah! dah level retis you skrg.