MY HISTORIC MOMENTS

Tuesday, May 10, 2016

Buffet Ramadhan 2016 | Renaissance Kuala Lumpur Hotel

Hi Korang,



Kita sambung lagi citer pasal buffet ramadhan 2016 dan kali ini aku sharekan dengan korang buffet buka puasa di Temptation Cafe, Rennaissance Kuala Lumpur Hotel.











Lebih daripada 100 jenis hidangan bertemakan ‘Malaysian favourite’ yang senantiasa mendapat tempat di hati kita ketika bulan puasa. Segala jenis makanan ditawarkan di buffet ramadhan ini nanti dan yang best sekali siap ada fruits buffet yang menampilkan durian as kepala meja hahahaha carut sangat ayat ek














Daripada hidangan authentic pilihan tempatan seperti kerabu, jeruk dan pelbagai jenis sambal yang di hidangkan sekali bersama Nasi minyak, Nasi hujan panas dan Nasi bukhari dan tidak ketinggalan juga hidangan lauk pauk yang mampu menambahkan selera korang di bulan puasa nanti untuk berbuka













Hidangan all time buka puasa favourite termasuklah Gado-gado, Rojak buah, Pasembor, assorted crackers, pickled fruits dan tak lupa juga hidangan harian Roasted whole lamb bersama sos percik dan grilled vegetable serta hidangan bubur lambuk disediakan sepanjang bulan ramadhan ini nanti 

Untuk buffet “MALAYSIAN FAVOURITE” ni, ianya bermula dari 7hb Jun 2016 hingga 6hb Julai 2016 dari 6.30petang hingga 10.30 malam.

Harga buffet ramadhan di RENAISSANCE Hotel ni adalah

RM145nett untuk dewasa

RM73nett untuk kanak-kanak

RM170nett untuk seorang termasuk hidangan the all-you-can-eat D24 durian. 

RM99nett untuk seorang untuk hidangan D24 durian sahaja





Early birds will also enjoy great savings as the buffet is priced at RM145nett per person inclusive of all-you-can-eat durian and RM110nett per person for the Buka Puasa Buffet only from 7 June to 12 June and 1 July to 5 July 2016. 

All prices or charges are inclusive of 10% Service Charge and 6% Goods & Services Tax (GST).

Jom kita ke

RENAISSANCE KUALA LUMPUR HOTEL 
Corner of Jalan Sultan Ismail & Jalan Ampang 
50450 Kuala Lumpur

Tel: 03 2716 9388 

Like us on Facebook www.facebook.com/RenaissanceKL

Instagram renaissancekualalumpur 


Selamat menjamu selera uolls!

Ok ini baru satu hotel yang aku tulis, sebenarnya ada banyak lagi tau. 

Untuk nak tau lebih lanjut mengenai food review tahun 2016, peta destinasi, koodinat GPS, cara tempahan, no telefon, alamat dan PROMOSI harga terkini buffet Ramadhan 2016 so stay tune di blog Cik Lily Putih ni tau.




1 comment :

Diana Rashid said...

mahal nya kak..tercekik tengok harga nya..heheh..tapi tengok gambar2 nya memang berbaloi kot..