MY HISTORIC MOMENTS

Wednesday, September 28, 2016

Masalah Tumit Kaki Merekah, Solusinya Dengan JOYMIX COLLAGEN TRIPEPTIDE

Hi Korang,


Memang ramai yang mengalami masalah cracked heels atau tumit kaki pecah ni kan, mostly yang kena ni orang pompaan ah sebab selalunya jalan sana sini kan. Dengan pakai heels lagi, mana tak kulit kaki tu jadi cam tuh.

Sebab nak cantik punya pasal katanya..

Apa yang menyebabkan tumit kaki merekah ek
1. Memakai kasut tumit tinggi dalam jangkamasa yang lama
2. Berada di kawasan yang kering seperti di dalam bilik berair-con
3. Mempunyai masalah kulit kering

Nampak?

Sebab tuh aku cakap majoriti orang pompuan je yang mengalami masalah ni.

So aku cerita dengan korang ni, ada satu produk collagen yang mampu mengurangkan masalah pecah-pecah ni

Memperkenalkan


Joymix Collagen Tripeptide

Alah mesti korang cakap, ermm sama je dengan produk collagen kat luar sana kan. Guna bahan-bahan yang sama je ehhh yang ni tidak wokeh.

Kesan Penggunaan Joymix Collagen Tripeptide



Ye aku dapat mencuba selama seminggu produk collagen ni.

Aku suka rasanya, rasa buah markisa yang dicampurkan dengan orange kalau tak silap kan. Langsung tak de rasa pahit pun.

Jom tengok apa jadi kat tumit kaki aku

Sebelum



Ya ampun sungguh sengsara aku menengok tumit kaki aku, lagak gaya cam orang keje sawah bendang kan. Teruk nau

Selepas




Beza betul walaupun seminggu je penggunaannya. Dah mula berkurangkan kesan-kesan rekahan tuh, kena slowly lah mana boleh automatik boleh cantik dalam sekejapan ek.


Ni aku tambah cerita lagi, Apa itu Collagen Tripeptide


Collagen tripeptide (CTP) is a unit of a three amino acids, namely glycine, proline and hydroxyproline, which are found naturally in food.

Aku tunjukkan gambarajah supaya korang boleh paham dengan lebih baik lagi



Kira macam collagen Tripeptide ni lagi kecil dan mendalam ianya masuk kedalam kulit kita. Wah gituh ek, tak caya lah tuh kan

Ni aku tunjukkan perbandingan di antara collagen biasa dan Collagen Tripeptide ni ek


Di antara kebaikan mengamalkan Joymix Collagen Tripeptide nie


1. Mengurangkan garisan halus di muka dan kedutan
2. Mencerahkan kulit
3. Menguatkan tulang dan sendi-sendi
4. Mengurangkan rambut kurus
5. Menguatkan kuku tangan dan kaki
6. Mengurangkan tumit kaki merekah

Adalah lagi kebaikan mengamalkan Joymix, itu yang korang kena discover tuh ek hehehe 



Cara Nak Minum Joymix Collagen Tripeptide


Alah senang je



Cedukkan 1 scoop serbuk Joymix ke dalam cawan


Aku guna shaker je senang sebab ada sukatan


Tuangkan 150ml air sejuk dan kacau hingga sebati.



Once dah sebati tuh, minum jelah. Ok jemput minum korang


Untuk lebih meyakinkan lagi, aku sertakan sekali video testimoni pelanggan yang menggunakan produk Joymix ni ek




Harga sebotol Joymix Collagen Tripeptide adalah RM128 sebotol dan korang boleh dapati secara online di Lazada, 11thstreet.my dan website joymix sendiri iaitu http://www.joypremix.com

Untuk pembaca setia blog www.ciklilyputih.com ni, haruslah ada harga istimewa ni ek.

Korang cuma gunakan code  JOYMIXCTPLILY20 so dapatlah diskaun sebanyak RM20 tau. Eh banyak tuh RM20 ek. Promosi dari 7.9.16  -  31.10.16  Only diskaun for first 10 customers


Untuk info lanjut korang boleh ke:




Dah apa tunggu lagi, meh cuba lekas..

3 comments :

hainom OKje said...

Tak berani nak try product yg makan makan ni CL..... kalau sapu tu OKlah kot

el said...

mmg wanita ni sure ada masalah tumit kaki berkerak bagai
kalau minum ni dpt hilangkan best woooo

Ros Ibrahim said...

Kulit tumit akak pun kematu giler. Akak sapu Aloe Vera Gel so far okey lembut dan kurang sangat yg pecah2 tu.