MY HISTORIC MOMENTS

Friday, September 2, 2016

Istimewa Dari SEMPURNA KL Untuk Korang Wanita Tercinta

Hi Korang,

Bila cerita bahagian dalam-dalam mesti korang macam shy-shy kan?

Yelah cerita dalam kain memang of courselah malu tapi bukan yang dalam kain tuh lah tapi mengenai pakaian dalam kita orang perempuan ni terutama sekali baju tidur.


Seriously pakai baju kelawar je ke?

Come on lah, kalau aku memang tak lah walaupun ada, alah buat spare or emergency guest datang rumah tak de baju nak pakai kan hehehhehe

Oh rupanya tak tau nak beli baju tidur kat mane ek?

Meh sini, sini lah aku kongsikan satu website ni untuk korang yang teringin nak beli baju tidur cantik, seksi tapi selesa ek.

Memperkenalkan 

SEMPURNA KL

Di website ni terdapat pelbagai jenis barang tidur termasuk sekali pakaian dalam yang boleh membuatkan korang rambang mata. Aku masa memula check it out website ni terus jadi terpesona. Sebelum ni aku tak tau kat mana nak beli pakaian seperti ini kan.

Banyak corak, design even warna yang bakal menambah hati korang





Dari segi harga, bagi aku berpatutan kerana ianya menggunakan material yang berkualiti lagi selesa 

Kalau korang rasa cam tak selesa nak beli secara online ni, don't worry boleh je call team Sempurna KL untuk datang ke show room untuk buat fitting. Kalau tak sempat datang pun tak per boleh je jumpa di mana-mana mengikut masa kesesuaian korang tau






Selain daripada pakaian dalam dan lingerie, Sempurna KL juga turut menjual Body Shaper, Bra set, Pajamas, Scarf, Sexy Robes, Maternity & Nursing, Camisole.




Bukan itu sahaja, ada jugak pakaian wanita seperti blouse, tudung, pashmina ye. Bolehlah korang cuci-cuci mata sekali ek. 

Ni aku kongsikan jugak beberapa testimoni mereka-mereka yang telah pun membeli belah di Sempurna KL ni ek






Ermm majoritinya positif kan


Ok untuk info lanjut, nak check it out di 

Official Website : http://sempurnakl.com/




Yang ni aku punye




Aku dah pakai pun baju tidur ni memang sangat selesanya rasanye tau..

Apmacam simple je?
Itulah tapi Mr Big cakap seksa dibuatnya hahhahahahaha




1 comment :

Amanda Suria said...

I loikkeee seksa2 mcm ni....ok dengan pantas pi skodeng SEMPURNA KL