Thursday, July 21, 2016

U Mobile ‘Makan-Makan Raya’ Open House

Hi Korang,


Last week dapat jemputan ke U Mobile ‘Makan-Makan Raya’ tau. 

Dah lama pun musim raya kan, so dapat jemputan makan sajor lah kan, seronok tuhh…


Actually event makan-makan ni berlangsung selama 2 hari tapi aku kan busy semedang je so aku dapat singgah on first day tuh 2nd outlet iaitu di Fish & Co Pavilion selain daripada as Caffe Bene, Yoshinoya & Hanamaru, Sangkaya dan Sweet Hut.

I know right!!!

best-best kedai makan ni semua tapi apakan daya open house sedara-mara banyak kena attend plak hari tuh ek hehehehe.



So Fish & Co merupakan second pitstop untuk U Mobile ‘Makan-Makan Raya’ Campaign ni. So aku tunggu jelah kat sana sementara tunggu diorang lelain sampai. Ramai jugak bloggers dan influencer yang join tau, dari Ketchup Mobile, Food Ink foodie dan bloggers lain jugak ek.

Selalunya kalau aku pi makan berdua dengan Mr Big kat Fish & Co ni ktorang akan order double set yang kuali beso tuh je so tak de orang yang lain. 

Yang ni plak, istimewa sket ye..

Soup of day
Seafood Chowder

Appetizer
Seafood Platter

Main Course
Signature Fish & Chip 

Nampak cam sket tapi bila dah makan rasa cam banyak plak, selalu makan kongsi-kongsi ni makan sorang sekuali hah amik ko hahahah lotih nak mengabiskan.



Seronok dapat meet up dengan kengkawan ‘foodies’ baru kan, selalu jumpa muka sama je ni special plak ek. 

Terima kasih di ucapkan kepada U Mobile kerana sudi mengadakan aku je event makan-makan dan makan ni ek. Sedih tak dapat join menjelajah ke outlet yang lelain, hopefully ada lagi special event cam ni lagi ek


Ok ada special info baek punya dari U Mobile ni ek

About Makan – Makan Raya Campaign

To mark the Ramadhan and Aidilfitri festive season, U Mobile created a special campaign called ‘Makan-Makan Raya’ that enables customers to enjoy special promotions from the six participating F&B brands which included Caffe Bene, Fish & Co, Yoshinoya & Hanamaru, Sangkaya, and Sweet Hut via the MyUMobile App.

The campaign started on 1st June 2016 and will end on 31st July 2016.

When U Mobile customers use the MyUMobile App to top up or pay bills, apart from redeeming the Makan Makan Raya offers, they also stand a chance to win a 3D2N holiday stay in Penang.

For more information about the promotion, login to www.u.com.my/promo/makan-makan-raya




4 comments :

Rizziela said...

bestnya.. bila la nak merasa dpt jemputan mcm ni kan

Jna marcello said...

wahh syok! jap Na bgtw yang seafood platter tu mcm forever fav Na taw! haha selamat hari raya kak ;)

el said...

sedapnya fish n chip tu lapo lak

luqman zakaria said...

sekali jer pernah makan dekat sini tuh pon time bulan puasa..huhuhu