MY HISTORIC MOMENTS

Wednesday, July 20, 2016

Althea Turns1 | Happy birthday Althea !

Hi Korang,

Sapo plak Althea ni ek yang sampai aku beria buat entry bagai kan hahahahahaha


Althea tu sapo? 

Althea merupakan satu shopping website dari Korea. Ni link dia https://my.althea.kr/ . Korang yang suka dengan barangan kosmetik dari Korea, Althea lah tempatnya ! Darilah produk penjagaan kulit sehinggalah make up. Pendek kata semua yang ada kat Korea tuh ada kat website online shopping ni ek.


Sempena birthday Althea yang pertama ni, Althea ada macam-macam benda best untuk korang tau, Althea memang tengah buat promosi gila-gila! Hampir semua produk ada diskaun yang korang akan terkebil-kebil mata nak pilih yang mana satu kan

Apa yang menarik?

Ni aku senaraikan kat bawah ni ek…


- Limited Edition Birthday Box + DIY Party Kit. Untuk pesanan yang dibuat pada 20/7 dan seterusnya. Sementara stok masih ada.


- Barangan percuma untuk 1,500 pembeli pertama. Sementara stok masih ada.


- Birthday Giveaway! Pilih 3 produk top seller untuk 100% REBATE!
Rebate akan dikreditkan ke dalam akaun anda.


-  #altheaturns1 Instagram Contest

Dah dapat kit parti Althea korang? 

Ingin kami selamat ulang tahun dengan #altheaturns1 dan berpeluang untuk memenangi hadiah-hadiah menarik seperti Macbook Air, Ipad Air 2, 6S iPhone, Galaxy S6 Edge, Kamera Canon EOS M10 

Selfie, kredit Althea dan hamper barangan kecantikan dari Althea!
- Hadiah berjumlah bernilai KRW10,000,000 untuk dimenangi.
- Peraduan bermula dari 20 Julai - 15 Ogos 2016.


Jom klik https://my.althea.kr/ dan order dan join contest Althea yang best giler ni tak henggat ni ek…

Baik cepat tau!!!

5 comments :

Liyliz Yusof said...

hahah mesti ramai tertanya siapa Althea tu

el said...

bestkan..iols pun dpt gak

luqman zakaria said...

ramainya update pasal ALTHEA nih..hehe

ArELeEz said...

ingtkn birthday anak selebriti, nana mahazan. name diorg same, 'althea'.

Hasliynda Lynn said...

mesti best product ni kan