MY HISTORIC MOMENTS

Thursday, July 28, 2016

Senarai Pemenang Teka Siapakah DUTA Men’s Bioré Double Scrub

Hi Korang,


Ingat tak giveaway yang aku buat baru-baru ni, nah refer entry siapa duta Men's Biore Double Scrub ek

Mesti korang tertunggu-tunggu result bagi giveaway dari blog ciklilyputih ni kan.

Sabo sabo


So Duta Terbaru Men’s Bioré Double Scrub adalah SHARNAAZ AHMAD

Yelah semalam merupakan media launch bagi Men’s Bioré Double Scrub untuk memperkenalkan Sharnaaz Ahmad sebagai Duta terbaru bagi produk tersebut. 

So korang betul ke idok ni kasi jawapan kat aku? Ermm ada yang betul dan ada yang salah.


Berikut merupakan nama 10 pemenang terpantas dan betul menjawab soalan yang aku tanya ni ek

1. Nama: Ahmad Shahril B Jamaludin 
    Email : Shahril1610@gmail.com

2. Nama : Tuan Iskandar
    Email : saya.tarmizi90@gmail.com

3. Nama : Hanim Hashim 
    Email : wanimira737@gmail.com

4. Nama: Aziyatul Ifah 
    Email : aufa_210@yahoo.com 

5. Nama : Wan Syarif bin Wan Rusly 
    Email : syarif_rusly@yahoo.com 

6. Nama : Nur Suraya binti Abdul Karim 
    Email : Sue_pdtp@yahoo.com 

7. Nama :diana rashid 
    Email:diana.rashid36gmail.com 

8. Nama : Lya Akif Imtiyaz 
    Email : lyaaisya@gmail.com 

9. Nama: Mohd Ridzuan B Mohd Ariffin
    Email : mrizuan.marifin@gmail.com

10. Nama: Nor Aishah Mohd Amin
     Email: Akunamatata78@hotmail.com


Tahniah di ucapkan kepada mereka yang berjaya, nanti pihak Kao Biore akan contact korang ye. Tapi kalau di dapati korang ada komen kat blog blogger lain dan menang jugak secara automatiknya korang hanya menang satu hamper sahaja ye, ermm jangan lah tamak kasi chance orang lain jugak ye 

Bagi yang kurang berjaya jangan sedih maybe korang seminit lambat je daripada mereka-mereka ni ek. 

Tak per next time ada lagi contest dan giveaway yang korang boleh join.

Terima kasih kerana sudi join giveaway sempoi kat blog comot aku ni ek hehehehehe




7 comments :

yana yassin said...

Yeaaaah , menang . Rezeki anak nieee . Hahhahaa.

Siti Rohaida Yusof said...

wah..bestnya....

mama tisya said...

tq ciklily

budakbandunglaici said...

Yeay menang!

Norma NML said...

Tahniah kpd yg menang :)

Hanim Hashim said...

Laaa baru cek nama ha hehe ...alhamdulillah thank you kak lily and Biore Men ;)

Akif Imtiyaz said...

Alhamdulillah tq CLP ..YEY MEMANG JUGAK..tq tq tq..tahniah buat semua pemenang..