Friday, August 14, 2015

Nantikan Pelancaran Butik Nelyz Couture di Kota Damansara

Hi Korang,

Its shopping time!!!

Tak lama lagi, Butik Nelyz Couture akan di buka di Kota Damansara tau..

Ada apa di Butik Nelyz Couture ni? Mesti ramai yang nak tahu kan. 

Mostly Nelyz Couture Boutique menawarkan fesyen terkini muslimah dengan design yang menarik serta harga yang berpatutan. Ada shawl, blouse, baju kurung, pants, dress yang cantik dan sesuai untuk semua golongan wanita. 

Wow wiii junior juice!! Huahauhauhua


Majlis pelancaran Nelyz Couture Boutique di The Strand Damansara pada hari Sabtu 29 Ogos 2015. Bermula pada jam 11 pagi sehingga 8 malam. Ermm pagi lagi dah bukak wokeh, ini yang lagi semangat nak pi ek.

Korang kena pastikan yang kena datang sebab 100 yang terawal akan mendapat T-Shirt Nelyz yang EXCLUSIVE. Selain itu korang juga akan dapat special discount 10% pada hari itu untuk semua pakaian dan shawl Nelyz. Ada lagi yang special untuk yang datang grand opening adalah kupon discount untuk pembelian selepas itu. Uishkk of courselah aku nak datang awal ni

Semua dijemput hadir ke

Grand Opening 
Nelyz Couture Boutique
Tarikh : 29 Ogos 2015 - Sabtu 
Masa : 11 pagi - 8 malam

Lokasi : 
36-G, Jalan PJU 5/21,
The Strand Damansara, Kota Damansara
47810 Petaling Jaya, SEL
0149622600

Meh like social media diorang untuk for update, promotion, sales dan memacam lagi la ek

Instagram @nelyz_couture 
Facebook page: nelyz couture
Official Website: www.nelyzcouture.com

Kita jumpa nanti di sana yeah!! Datang jangan tak datang…


3 comments :

Ummul Azkee said...

hm...dekat ngn rumah ni..insyallah akan dipertimbangkan tuk pergi..

lia ummiirfan said...

wahh..! tahniah! nak gi kalau berkesempatan hari tu.. :))

btw, jom join GA di sini
http://www.ummiirfan.com/2015/08/giveaway-dari-ummiirfancom.html

:))

mamawana said...

Jumpa di sana...hihihi