Tuesday, August 4, 2015

Bersenam Dengan JABRA Sport Coach Wireless

Hi Korang,

Ingin menikmati muzik kegemaran atau mendahagakan motivasi tambahan daripada jurulatih peribadi? 


Tidak lengkap aktiviti senaman anda baik burpee, lunge, plank ataupun cangkung tanpa bertemankan Jabra Sport Coach Wireless. Peneraju produk yang menawarkan solusi senaman wireless dengan bimbingan menerusi corong telinga beserta teknologi audio Dolby premium ini menjanjikan pengalaman senaman silang yang lebih menarik.

Seramai 81 peratus pengguna dilaporkan1 bersenam dengan muzik. Maka, Jabra Sport Coach memudahkan mereka mengecapi motivasi tambahan ketika bersenam. Dengan adanya teknologi Dolby Sound, pengguna dapat menikmati irama kegemaran menerusi prestasi audio terbaik melalui alat pendengaran wireless. Pendek kata, tiada lagi alasan untuk tidak bersenam dengan khusyuk!


181% daripada 1328 responden kaji selidik pengguna Jabra, April 2014.

Sebagai produk gabungan muzik dan bimbingan senaman dalam bangunan pertama seumpamanya, Jabra Sport Coach inovatif ini adalah solusi audio untuk aktiviti sukan terkini daripada Jabra. Jabra telah menerajui bidang ini dengan memperkenalkan produk yang membolehkan pengguna memantau kadar degupan jantung buat julung kalinya menerusi produk pemenang anugerahnya, set alat pendengaran Jabra Sport Pulse Wireless. Menerusi Sport Coach Wireless, Jabra kini memperluas rangkaian produk audio sukan yang menawarkan solusi bimbingan melalui pendengaran. Malah, ia turut menyelitkan kehangatan trend terkini iaitu latihan silang dalam produknya. 


Berlatih bersama ‘Jurulatih Peribadi’

Direka untuk memenuhi keperluan golongan penggemar latihan silang, Jabra Sport Coach Wireless boleh mereka senaman mengikut kehendak peribadi berdasarkan lebih 40 jenis senaman sedia ada. Hanya menggunakan telefon pintar, aplikasi Sport Life boleh dimuat turun dan anda boleh mereka senaman peribadi serta mengikuti latihan audio waktu nyata melalui alat pendengaran yang unik. 


“Bagi kategori sukan, kami sentiasa komited untuk menghasilkan produk audio berinovatif demi memberi pengalaman bersenam yang lebih menarik kepada golongan penggemar sukan. Sasaran awal kami adalah golongan pelari. Kini, kami berusaha untuk menghasilkan produk yang lebih baik untuk golongan penggemar latihan silang pula. Gabungan produk audio in-ear dengan biometrik adalah produk yang berpotensi besar,” kata ketua pegawai eksekutif Jabra, René Svendsen-Tune.Ciri-cirinya:

- Advanced Motion Sensor mampu merakam semua aktiviti dan prestasi data ketika anda berlari

- Aplikasi Jabra Sound hadir dengan teknologi Dolby® Sound Enhancement bagi merancakkan senarai pilihan lagu serta saluran YouTube anda

- Prestasi audio Stereo Tanpa Tali yang premium (A2DP)

- Mudah menjawab dan membuat panggilan

- Kawalan pada set alat pendengaran membolehkan panggilan dan muzik dikawal dari jarak jauh (AVRCP)

- Ultra ringan (16 g. / 0.56 oz.)

- Kalis peluh, debu dan tahan lasak untuk keadaan ekstrem. Diuji mengikut piawaian ketenteraan Amerika Syarikat dan hadir dengan perlindungan Gred Taktikal IP55

- Sambungan mudah dengan 2 peranti secara serentak menerusi Advanced Multiuse™ 

- Padanan mudah dengan peranti yang menyokong NFC

- Tempoh berbual dan menikmati muzik yang lama – tempoh berbual selama 5.5 jam/menikmati muzik, tempoh bersedia boleh bertahan sehingga 10 hari

- Boleh disepadukan dengan aplikasi kesihatan daripada jenama terkemuka lain bagi menyatukan data sejarah latihan

- 3 pilihan warna: Biru, Merah dan Kuning


Kini, Jabra Sport Coach Wireless boleh didapati di semua IT Hypermarket Sdn Bhd, epiCentre, Machines, Radioshack dan Viewnet Computer Systems pada harga pasaran RM649 setiap satu.

No comments :