Thursday, May 18, 2017

Supplement Harum Malam Bagus Untuk Wanita Masa Kini

Hi korang...


Bagi aku yang senantiasa sibuk berkerja memang aku sentiasa mencari produk supplemen yang boleh membantu aku untuk sentiasa sihat, bertenaga dan nampak muda selalu hehehe

Untuk itu Millennial Gen Sdn Bhd memperkenalkan kepada korang produk supplement yang kian dikenali ramai dikalangan wanita berkerjaya iaitu Harum Malam. Produk yang telah mengubah persepsi wanita terhadap produk supplement. 


Kandungan Produk Harum Malam


1. Pueraria Lobata
2. Pueraria Mirifica
3. Sirih
4. Buah Tin
5. Kismis
6. Madu
7. Goji
8. Kayu Serapat
9. Buah Delima
10. Manjakani
11. Limau Purut


Kelebihan Produk Harum Malam


· Mengatasi masalah keputihan

· Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan ransangan seksual, bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering

· Menghilangkan kegatalan dan masalah bau di Miss V

· Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina

· Meningkatkan pengaliran darah 

· Menghalang jangkitan kulat dan virus

· Menyubur dan merapatkan pintu rahim

· Membasmi masalah bau badan

· Mengempiskan perut buncit

· Mengawal berat badan

· Mengurangkan tekanan

· Membantu menganjalkan kulit

· Membakar lemak yang berlebihan

· Membentuk punggung agar lebih montok

· Membesar dan menegangkan payudara

· Anti penuaan dan mencantikan bentuk badan

· Mengetatkan , menegangkan dan merapatkan otot rahim

· Melegakan panas badan

· Memberi tenaga dan kecerdasan

· Membuang toksin di dalam badan

· Melawaskan sistem penghadaman

· Melancarkan perjalanan dan kitaran haid

· Membuang angin didalam badan

· Menegangkan payudara



Antara Testimonial yang telah berpuas hati mengambil produk Harum MALAM




AWAS PRODUK TIRUAN!!!


Eh...ada ke produk tiruan? Jangan tak tau ye korang..tiada yang mustahil di zaman ini dimana petualang perniagaan sememangnya wujud. Untuk itu adalah dititik beratkan agar sebelum membeli apa2 product korang kena pastikan ianya betul-betul ORIGINAL. Download apps QR untuk memudahkan korang scan QR code yang terdapat pada botol produk Harum Malam. Cara-cara adalah seperti tertera pada gambar diatas. Jauhi produk tiruan untuk mengelakkan tertipu dan menjadi mangsa . Produk tiruan boleh menjadi pembunuh senyap.

Cara pengambilan:

Aku amalkan pengambilan Harum Malam sekali sehari iaitu satu sudu besar waktu pagi iaitu sebelum sarapan pagi. Kesan adalah bergntung kepada setiap individu, banyak consume so cepatlah nampak kesa

Pengalaman mengamalkan produk Harum Malam

Sepanjang mengambil produk ini, rasanya aku senantiasa rasa segar dan cergas dah kurang dah rasa letih. Nak nampak kurus memang tak lah tapi perut rasa cam nipis sket hehehehe. Sedap memang sedap sebab manis-manis buah gituh. 

Harga produk Harum Malam

RM33 (SM)
RM39 (WM)



Berminat atau perlukan maklumat tambahan boleh hubungi:

Millennial Gen Sdn Bhd
Alamat: 11G, Jalan Keluli AL7/AL, Pusat Perniagaan Bukit Raja,
Section 7, 40000 Shah Alam, Selangor

HP: 010 404 2769

Office: 03 3358 5344



Instagram:

3 comments :

Haidar said...

Harum Malam seindah namanya begitu banyak manfaat buat kaum hawa.

Amanda Suria said...

Jom consume..kena ambil secara berterusan utk hasil yg lumayan...

Siti Rohaida Yusof said...

rasa dia best,.,kita pun baru try,kalau ok nak teruskan amalkan harum malam...