Wednesday, January 25, 2017

Makan Set Lunch ‘Western Mania’ Di Pearl International Hotel, Kuala Lumpur.

Hi Korang,


Kita semua tau kalau time lunch mesti kita nak makan sesuatu yang cepat dan mudah, betul kan!! Yelah lunch hour pun bukan lama benau cuma sejam je. So solution terbaik kena cari kedai makan yang menghidangkan masakan cepat macam nasi campur, mee sup, soto, laksa. Jarang orang nak makan western food sebab kita rasa lambat je diorang akan masak kan.


Tapi kalau korang pi makan di Pearl International Hotel untuk lunch of courselah tak lambat sebab diaorang ada promosi ‘Executive Lunch Express ‘ untuk korang mencuba menu makanan barat pada waktu tenghari ek hehehee

Aku hari tuh sempat mencuba beberapa jenis menu western food ni tau.

Pilihan Untuk Main Course 

Beef/Lamb Meatball Spaghetti with Tomato Concasse, Parmesan Cheese and Cream

atau

Panfried Fish with Buttered Vegerables, Garlic Butter Rice and Tumeric Cream Sauce

atau

Grilled Chicken Chop with Mixed Garden Salad, French Fries and Oriental Cause

Ok bukan itu je tau..

salad

soup of the day

iced lemon tea


Oh ya untuk set ‘Executive Lunch Express ‘ di datangkan sekali dengan pilihan soup atau salad dan juga minuman Iced Lemon Tea percuma ye pada harga RM22.90++ seorang.

Bagi aku oklah tuh harga cam ni kan, sekali sekala one in blue moon orang kata hauhauahua. Even kalau korang lunch dekat Old Town or Papparich pun harga lebih kurang sama jugak kan

So apa lagi meh singgah ke:

Cafe 5,
Pearl International Hotel, 
Batu 5, Jalan Klang Lama 
58000 Kuala Lumpur Malaysia

PHONE: 603-7983 1111 
FAX : 603-7621 9777




Facebook : 

Instagram : 

Dah apa lagi tunggu jom menjamu selera ek !!




1 comment :

Amanda Suria said...

Tgok chicken grill tu menggiurkan la