MY HISTORIC MOMENTS

Thursday, January 26, 2017

Hada Labo Lifting & Firming Range, Untuk Lebih Muda Berseri

Hi Korang,


Bila masuk 3 series ni, mulalah mengelabah nak cari bahan untuk jadi muka kan. Yelah kolagen mula nak menurun, kulit mula mengendur kan hehehehhe siapa yang tak gelabah wei.

Nasib baik Hada Labo memperkenalkan rangkaian Lifting & Firming untuk mereka yang berusia 30 tahun ke atas hehehehe aku la tuh..


Minggu lepas aku di jemput ke media launch produk Hado Labo yang terbaru ni di KL Trillion. Cantik bak hang tempat tuh wei, sempatlah swafoto dengan view yang cantik tuh, yelah dari tingkat 34 kot haruslah cantik pemandangan walaupun masa tu baru lepas huja
n


Rangkaian Lifting & Firming yang terbaru ini dirumuskan untuk membuatkan kulit muka lebih muda dan berseri. Formula ini dipertingkatkan untuk mensasarkan keanjalan dan ketahanan lapisan epidermis kulit.



Kedua-dua bahan utama dalam baru dan lebih baik di dalam kandungan Hada Labo Lifting & Firming adalah Hydrolyzed Elastin dan Hydrolyzed Collagen, yang bekerja bersama-sama di peringkat sel untuk mewujudkan kekuatan kulit, ketegasan, dan bentuk. Elastin dan Kolagen kedua-duanya adalah penting untuk mengekalkan ketegasan kulit dan keanjalan. Rangkaian ini juga diselitkan dengan Elasgrow dan Fermented Soymilk, ramuan eksklusif untuk meningkatkan pengeluaran kolagen dan elastin yang membantu meningkatkan ketumpatan kulit, ketegangan dan keanjalan untuk mengekalkan kulit kelihatan lebih ketat, dan naik serinya

Elaine Choo, Senior Product Manager explaining the product benefits and the formula concept behind this new improved formula. 

Rangkaian baru ini juga dipertingkatkan dengan 4 jenis Hyaluronic Acid untuk membantu kulit yang mendalam hidrat dari permukaan ke lapisan kulit dalaman untuk kulit yang lembut, licin dan lembut.. Ia juga mengandungi anti-oxidants properties yang kuat daripada kesan kerosakan radikal bebas.

Rangkaian The Hada Labo Lifting & Firming range terdiri daripada 6 jenis produk:-


Lifting & Firming Lotion – Rich (RM 67.50)

Lotion is an essential first step after cleansing. It helps to awaken skin and drives moisture deep into the inner skin layers to prepare skin to fully receive the benefit of the next skincare regime that follows. For best results, use twice daily after cleansing. Gently pat the lotion onto the face until thoroughly absorbed.



Lifting & Firming Milk (RM 70.90)

A light-weight milk that easily penetrates deep into skin to restore youthful radiance and luminosity, leaving skin visibly firmer and smoother. This can be applied twice daily after lotion / essence application. Gently pat onto the face until thoroughly absorbed.


Lifting & Firming Cream (RM 78.00)

This velvety cream melts into the skin to provide an intense nourishment to strengthen and improve the skin’s youthfulness, leaving skin visibly lifted, firmer and more luminous. After applying lotion / essence, take a sufficient amount and apply evenly on the face and neck area. Gently massage and pat to allow absorption into the skin.


Lifting & Firming Wrinkle Care Cream (RM 74.90)

A rich and nourishing cream that is designed to treat age sensitive contours around the lips and eyes. Regular usage of the Wrinkle Care Cream will leave the lines looking finer and smoother, revealing a plumper, more youthful and renewed skin texture. Use this twice daily after moisturizing. Gently dab onto wrinkle prone areas such as the forehead, eyes and lip area.


Lifting & Firming Mask (RM 52.90)

A serum-soaked mask enriched with anti-aging ingredients to deeply hydrate the skin and restore the skin’s youthful vitality. This soft cloth mask is designed with the right thickness to fit the face perfectly. Upon application, skin feels instantly revitalized, lifted and smoother. The Lifting & Firming Mask can be used once or twice a week as part of your skincare regime. 


Lifting & Firming Essence (RM 89.90)

The Lifting & Firming Essence contains naturally derived Pomegranate extract and Lycopene, which boasts 100 times more antioxidant power than Vitamin E to fight signs of aging and pollution. It also contains Soybean Extract to help improve skin elasticity and boost collagen and elastin in the skin to reveal firm and youthful skin. The Lifting & Firming Essence is formulated with High Performance Penetrating and Deep Moisturizing (HPP&M) Technology which has an active delivery system to drive moisture deep into skin to fully hydrate skin from the surface to the inner skin layers. This also works to prepare skin to receive the full benefits of skincare that follows. For best results, use after Hada Labo Lifting & Firming Lotion. Apply on palms and gently pat onto face until thoroughly absorbed. 

Rangkaian Hada Labo Lifting & Firming adalah pH yang seimbang dan bebas daripada alkohol, haruman, pewarna dan minyak mineral. Ia boleh didapati di semua farmasi utama di seluruh negara bermula Januari 2017.

Hada Labo skincare philosophy: 

“PERFECT X SIMPLE”

For ultimate perfection and ultimate simplicity

3 comments :

Sally Samsaiman said...

alaaaa...nnt akak lagi cantik laa lepas ni! hahahaha :D

tiga lalat said...

wahh, KL trillion dh siap erk, dpn opis lama wak nih., hihi2

Amanda Suria said...

Dulu masa x tau duk fikir product ni dibuat dari lada...hahaha