MY HISTORIC MOMENTS

Tuesday, January 17, 2017

Makan Kari Kepala Ikan di Pearl International Hotel Kuala Lumpur

Hi Korang,


Kari kepala ikan siapa suka, angkat tangan lekasss!!!

Ye saya saya saya…

Nak masak sendiri? Ermm memang tak lah kan. Korang ingat senang ke nak masak kari kepala ikan yang kaw kaw sedap tuh, unless korang memang kaki masak lah kan. Tapi yang betul-betul authentic ? reti ke masak ek hehehehhe.

Kalau ikut aku senang je, pi Pearl International Hotel kat Jalan Klang Lama tuh dan korang boleh rasai sendiri kesedapannya sebab ianya di masak oleh Chef Narahari yang di terbangkan dari Delhi India tau.


Ermm tengok ni, tempting kan..


Nampaknya kepala ikannya, lapar laparrrrr

Set menu kari kepala ikan ni di datangkan dengan sepinggan nasi putih bersama acar timun dan papadom. Alah nak order nasi extra pun boleh ye


Harga set menu Kari Kepala Ikan ni adalah RM38.00nett untuk seorang makan dan minimum order untuk 2 orang makan ye. So kalau ada orang ketiga tuh just order nasi extra je sebab banyak giler kot portion kari ni tau. Aku hari tuh pun cam tak habis makan dibuatnya


So apa lagi meh singgah ke:

Cafe 5,
Pearl International Hotel, 
Batu 5, Jalan Klang Lama 
58000 Kuala Lumpur Malaysia

PHONE: 603-7983 1111 
FAX : 603-7621 9777








Dah apa lagi tunggu jom menjamu selera ek !!




2 comments :

Sheila Adziz said...

haish... sedapnya... dah makan rasa lapar lagi bila nampak semua makanan tu

Amanda Suria said...

Ala u niiiiii.....saje je tau...dh la i suka kari kepala ikannnn....