Friday, July 27, 2018

Kaki Wayang Mesti Dapatkan Kad Kredit Wayang Paling Power Ni Tau

Hi Korang, 

Olla ada berita baik ni untuk korang tau...


Sekiranya korang suka menonton blockbusters terbaru di skrin besar lengkap dengan pengalaman bunyi surround yang mengasyikkan, ditambah dengan sebekas popcorn panas dan soda, maka Kad Kredit GSC Hong Leong Bank (HLB) yang dikemas kini dan Kad Kredit Mastercard HLB GSC yang baru dilancarkan, adalah satu kemestian untuk korang dapatkan. Penonton filem boleh menikmati lebih banyak filem, lebih banyak simpanan dan ganjaran dan faedah menarik lain di Golden Screen Cinemas (GSC), rantaian pawagam terbesar di Malaysia di seluruh negara. 


Dengan pengemaskinian baru kepada kad ini, korang iaitu para pelanggan akan menikmati potongan RM6/tiket setiap hari untuk semua dewan, termasuk Signature Halls dan potongan 30% untuk makanan ringan dan minuman apabila korang menempah dan membayar melalui laman web GSC dan aplikasi mudah alih GSC. 


Di samping lebih banyak pengurangan, pemegang kad juga boleh menikmati: 

  • Diskaun 20% untuk makanan dan minuman di outlet GSC. 
  • Dapat 3X Mata Ganjaran untuk perbelanjaan di luar negara, dalam talian dan apa sahaja perbelanjaan di GSC. 
  • Penebusan mata ganjaran untuk tiket-tiket filem 3D, 4DX, Tempat Duduk Berkembar, D-Box, MAXX, kerusi kulit premium dan makanan serta minuman di semua rantaian pawagam GSC cinemas, termasuk Signature Halls. 
  • Pemegang kad kredit Platinum dan Gold Principal akan menerima hadiah pengenalan (welcome gift) 10 tiket dan 5 tiket untuk kad-kad tersebut. 

Ini merupakan perkongsian baru dengan Mastercard bersama dengan pengemaskinian ciri dan faedah untuk pemegang kad HLB GSC. Pelancaran ini juga merupakan detik penting bagi Hong Leong Bank dan Golden Screen Cinemas, menandakan usahasama bagi tahun ke-9 sejak pengenalan kad yang sangat popular ini. Sejajar dengan semangat keusahawanan HLB, kad itu merupakan kad kredit berjenama yang pertama dengan rantaian pawagam di Malaysia apabila ia dilancarkan pada tahun 2009. 


“Kami sangat berpuas hati dengan perkongsian yang lama dan kukuh dengan GSC untuk memberi ganjaran kepada pelanggan yang dikongsi kami. Sejak pengenalan kad ini, ia masih menjadi salah satu nilai penawaran kad kredit terkemuka kepada pencinta filem. Kami teruja untuk menggabungkan kedua-dua Mastercard dan GSC untuk memperkenalkan kad yang memanjangkan manfaat gaya hidup ini untuk dinikmati para pemegang kad apabila mereka membeli tiket filem, makanan ringan dan minuman di platform digital GSC, sama ada dalam talian dan juga aplikasi. Kami yakin bahawa kad ini akan memenuhi permintaan pemegang kad sebagai the Ultimate Credit Card for Movie Lovers“, menurut En. Dominic Fuda, Pengarah Urusan Kumpulan dan Ketua Pegawai Eksekutif HLB. 

Pn. Koh Mei Lee, Ketua Pegawai Eksekutif GSC berkata, “Sebagai rantaian pawagam terkemuka di negara ini, GSC sentiasa membuat pembaharuan untuk menyediakan dan memperkayakan pengalaman pawagam kepada pelanggan yang mana mereka dapat menikmati dengan keselesaan dan pada nilai terbaik. Selama hampir satu dekad, kami telah bekerjasama dengan Hong Leong Bank untuk memberi filem-filem Ultimate Movie Card, yang menawarkan faedah hebat apabila mereka datang untuk menonton filem dengan kami. Kami sangat bersemangat dan bangga dengan kerjasama ini dengan Mastercard yang dapat memberikan lebih banyak keistimewaan, ganjaran dan tawaran kepada pelanggan di pawagam kami. 

So korang yang kaki wayang tuh, apa tunggu lagi ek. Meh lah dapatkan segera..Untuk maklumat lanjut tentang kad ini, anda boleh rujuk di www.hlb.com.my/GSC


Kaki Bebel,

LILY

www.ciklilyputih.com

3 comments :

mama tisya said...

wow kad kredit wyg paling power..hah sape suka tgk wyg kt gsc kena dptkan la kad kredit ni..aku slalunya kt tgv sbb yg dkt ngan umh

Aerill Hassan said...

ada kad kredit wayang pulak skrg! sesuai utk mereka yg suka tgok wayang .. saya pulak jarang tgok wayang..


https://aerillhassan.blogspot.com

adianiez AIDA said...

penonton tegar gsc wajib la ada ni!
aida yg terdekat mbo aje, lily.
2 minit dari rumah :)