Wednesday, April 25, 2018

Seri Keningau.Com, Pakej Katering Perkahwinan, Tempah Secara Online

Hi Korang, 


Sekarang ni semuanya dihujung jari sahaja, tak yah nak keluar dan survey mencari apa yang kita nak kan. Tak kira apa jua perkara pun even sampai ke pakej katering perkahwinan pun kita boleh lakukan secara online. 

Hari tuh kak lily mencari buffet katering untuk jamuan hari jadi anak sedara kak lily tuh so search punya search terus ternampak website servis catering Kuala Lumpur, Shah Alam dan sekitar Selangor iaitu Seri Keningau.Com 


Terus bukak website Seri Keningau ni. 

Mehlah kak lily kongsikan latar belakang syarikat Seri Keningau ni 

Seri Keningau Sdn Bhd adalah sebuah syarikat milik bumiputra 100%, syarikat Seri Keningau ini telah beroperasi semenjak tahun 1993 dan sehingga kini. Seri Keningau Sdn Bhd adalah sebuah syarikat pengeluar makanan utama di Malaysia, dengan menyediakan perkhidmatan katering, restoran dan juga pengedar produk makanan masakan melayu seperti ‘frozen food’ dan juga bahan rempah ‘ready made’ di Malaysia dan juga rantau asia. 

Kalau korang nak tau jugak, Seri Keningau Sdn Bhd juga bukan hanya tertumpu kepada rangkaian restoran, malah syarikat turut meyediakan perkhidmatan katering yang menerima tempahan makanan dan minuman bagi majlis perkahwinan, majlis akikah, majlis rumah terbuka, majlis korporat, majlis keraian di jabatan swasta dan kerajaan serta majlis-majlis yang dianjurkan kementerian-kementerian awam. 

Kira hebat jugak perniagaan Seri Keningau ni ek


Untuk perkhidmatan E-Katering ini, pihak Seri Keningau menyediakan perkhidmatan katering secara online yang terbahagi kepada 3 kategori iaitu:

Pakej Perkahwinan
Pakej Buffet
Ala Carte Menu

Pakej Perkahwinan 

Pakej Buffet 

Ala Carte 

Kita boleh memilih pakej-pakej yang di sediakan dan hanya masukkan menu-menu yang korang berkenan dan mereka boleh customized mengikut pilihan kita. 

Kita boleh customized menu pilihan kita

Selain daripada perkhidmatan E-Katering, Seri Keningau juga ada menyediakan perkhidmatan lain seperti,

Restoran
Terdapat 5 cawangan restoran di Sabah dan 3 cawangan lagi di Selangor. Katering seperti majlis perseorangan, majlis korporat macam hari keluarga, kursus, seminar, hari sukan dan lelain lagi 

Perkahwinan

Selain daripada menyediakan pakej lengkap perkahwinan, juga terdapat penyewaan set khemah dan kelengkapan, pelamin dan lelain lagi 

Dari segi harga untuk pakej halal buffet katering ni, bila kak lily belek-belek tadi rasanya berpatutan kerana ianya mengikut budget kita. Yelah nak buat majlis bukannya murah sekarang ni so memang kena plan dari awal lagi ek. 


Untuk info lanjut mengenai cara tempahan menu makanan, korang boleh check it out di 

Website: 

Boleh hubungi toll free : 1 300 22 2323


Meh LIKE dan FOLLOW Seri Keningau di social media berikut : 


Facebook Page :

Instagram : No comments :