Wednesday, April 4, 2018

Buffet Ramadhan 2018 | Citarasa Ramadhan di Ibis Style Kuala Lumpur Cheras

Hi Korang, 


Review buffet Ramadhan menjelma kembali yeahhh 


Ini kali pertama kak lily jejakkan kaki ke Ibis Style Kuala Lumpur Cheras ni tau. La rupanya dekat bebenau dengan area office kak lily ni. Berwaze bagai masa nak kemari tapi bila dah sampai tuh baru perasan lah dekat je pun. 


Ibis Styles Kuala Lumpur Cheras Hotel merupakan hotel bertaraf 3 bintang di Cheras yang mempunyai 156 bilik di seluruh 6 tingkat bangunan ini. Lokasi yang bersesuaian di Cheras hanya 15km ke KLCC dan 35 minit ke Subang Airport dan kalau korang nak tau yang hotel ini telah beroperasi dari tahun 2010. 

Berkonsepkan buffet ‘Citarasa Ramadhan’, kali ni Ibis Style Kuala Lumpur Cheras mengalu-alukan kedatangan bulan Ramadan yang suci ini dengan pelbagai pilihan tradisional dan tempatan yang berwarna-warni yang bakal memenuhi selera para penghujung tak kira tua mahupun muda. 

Jom kak lily kongsikan korang beberapa jenis menu hidangan bagi buffet Ramadhan kali ni ye.. 












Ini yang sempat kak lily ambil gambar masa makan, yang lelain ermm kedalam perut dah wei hehehehhee

sup tulang

sate

masak mee udang ye bang hehehhe

Untuk buffet ‘Citarasa Ramadhan’ ni, ianya bermula dari 20hb Mei 2018 – 11hb Jun 2018 dari 6.30petang hingga 10.00 malam. 

Harga buffet ramadhan 2018 ni adalah 

EARLY BIRD : RM52++, pembelian voucher dari 1hb April sekarang hingga 10hb Mei 2018, yang mana voucher boleh di gunaan dari 20hb Mei hingga 11hb Jun 2018 

Harga Walk In RM58++ 

Untuk tempahan Buffet Ramadhan 2018 di Ibis Style Kuala Lumpur Cheras boleh hubungi di talian 03-9086 8888, sambungan 8882 

Jom kita ke :- 

Ibis Style Kuala Lumpur Cheras 
Jalan c180/1, 
Dataran C 180, 
43200 Cheras, 
Kuala Lumpur 

Tel: 03-9086 8888



Laman Web: 

Facebook: 



Info sampingan lainnya: 
Parking yang luas di hadapan pintu masuk hotel. 
Ruang makan yang luas dan selesa. 

Untuk nak tau lebih lanjut mengenai buffet Ramadhan review tahun 2018, peta destinasi, koordinat GPS, cara tempahan, no telefon, alamat dan PROMOSI harga terkini buffet Ramadhan 2018 so stay tune di blog Cik Lily Putih ni tau. 





1 comment :

Amanda Suria said...

Citarasa Ramadhan dia pun menarik la...harga pun boleh tahan reasonable