Monday, September 18, 2017

Its Cik Lily Putih 39th Birthday

Hi Korang,


39 tahun!!

Ya ampun macam tak percaya dah 39 tahun rupanya akak Lily ni ek. Perangai cam jahanam lagi, horah horey sana sini tak ikut masa. 

Seriously kalau orang tengok kak lily ni mesti ingat cam 35-36 je umur disebabkan perangai cam tuh ermm tapi tidak ye.

Memang tak de sambutan apa-apa pun just kengkawan wish birthday je 6hb Sept ari tuh, even aku pun kerja cam biasa, selalunya setiap tahun aku ambil cuti tapi tahun ni tidak. Alah kerja banyak melambak-lambak lah, lain kali la cutie k.


Malam tuh pi makan je kat restoran Hasinda Sim, alah Chinese muslim food kat Bangi Seksyen 9 sebab dah lama benau tak kesana kira cam teringin gituh lah. Disebabkan kami follow each other di social media so diaorang pun tahulah pasal birthday ni then diorang wish as well hehehe.


Abis je makan tengok borak-borak tup-tup lampu kedai terpadam plak, terus je fikir agaknya diorang suruh kitaorang balik lekas agaknya. Tetiba kena tepuk bahu dengan Datin Hasinda, rupanya aku kena tiup lilin kat atas kek comel nie hahahahhaha nak gelak pun hado, suker pun hado yelah dah tua-tua ni ada jugak birthday celebration kan.


Potong jugak kek tu dan distribute kat semua orang yang ada dalam kedai termasuk pelanggan yang ada, alah rezeki di kongsi bersama-sama kan.

Terima kasih Datuk dan Datin Hasinda Sim for the cake, sedap benau

So kepada korang yang sudi wish birthday kat akak lily samaada di facebook, Instagram, twitter dan whatsapp di ucapkan berbanyak-banyak terima kasih di atas tanda ingatan korang tuh, akak lily hargai sesangat tau. Ya ampun timeline FB akak lily dah macam timeline artis ting tong ting tong bunyi notification masuk, nasib baik tepon silent kat opis kalau tak naya ooo bos bising hehehehe.


Di umur 39 tahun ni kak lily tak mintak banyak just bersyukur apa yang ada, di panjangkan usia, di murahkan rezeki, di panjangkan jodoh dengan abang banker Mr Big yang tercinta, rajinkan diri dekat kepada Allah dan senantiasa berbuat baik sesame insan. 

Itu je dah cukup..







Kaki Bebel,

LILY

www.ciklilyputih.com


8 comments :

mama tisya said...

sedap2 nmpknye menu tu...hah surprise gtu tokey restaurant bg kek...sebaya kita rupanya hehe

Akif Imtiyaz said...

Heppy bedayy kak lily..semoga panjang umur murah rezeki sentiasa dalam lindungan Allah SWT..Aaamin aamin

Cik Tie said...

aamiin..
happy belated day :)

Hanim Hashim said...

happy birthday kak lily, moga dipanjangkan umur dimurahkan rezeki maintain cun dan ceria sokmo k! haha :)

Mas Zull said...

assalamualaikum cik lily...hepi belated besday...semoga sentiasa dirahmati dan dimurahkn rezeki....

p/s hb cucu mama pd 2/9...dah dekat2 ni...

Amir Rofie said...

Selamat hari lahir yang ke 39!!

Syairah Saffaruan said...

Happy birthday!!!!!!

Nadiah Suhaidi said...

Happy birthday cik Lily :)