Monday, July 10, 2017

Cantik Tak Layout Baru Ciklilyputih.Com?

Hi Korang,

Hari tuh lagi 2-3 hari nak raya blog buat hal plak.

Tup-tup banyak keluar tulisan-tulisan link yang ntah apa-apa, aku ingat dah kena virus but actually designer lama aku tuh simpan gambar-gambar di photobucket dan linknya sudah expired. 

So puaslah nak mencari designer untuk memperbetulkan website hijau ni. 

Tanya sana, ada yang cakap boleh buat untuk wordpress je, tanya sini pandai buat untuk blog sendiri je so seharian gaklah aku mencari sesuatu yang aku tak boleh buat ni. 

Tetiba ternampak ada blog yang simple lagi cantik tuh, terus aku scroll untuk cari nama designernya hah dapat pun, apa lagi terus contact thru FB message. 

Check pun check, dia boleh buat tapi lepas raya cam tuhlah baru dia nak boleh sebab nak raya kan time. So aku pun bertabahlah dan redho janji dah jumpa orang yang baik hati nak betulkan. 

Jeng jeng jeng…

Cantik tak!!!


Haruslah cantikkkk

Sebab aku nak sesimple yang boleh, tak nak sarat-sarat dengan iklan dan gambar-gambar.

Itulah hasilnya…

Terima kasih kepada Najiah kerana sudi membantu akak Lily yang serba tak tau ni ek. Korang kalau rasa-rasa berkenan nak edit layout, tukar header boleh contact Najiah ni  di 0174428730 (whatsapp) atau ke blognya http://www.jiakreatifelt.com

Ermm terus bersemangat nak update blog sekarang ni tau!!





Kaki Bebel,


LILY



3 comments :

Irna Nurasikin said...

Wow...Template baru sekarang ni...Cantik sangat la..Sesuai dengan nama orangnya.....

mamapp said...

Cantik.. sesuai dgn namanya lily putih

Siti Rohaida Yusof said...

lagi cantik header ni...kena sangat...