Tuesday, September 1, 2015

Pembukaan Nelyz Couture Boutique Di The Strand Damansara

Hi Korang,

Hari tuh aku ada bagitau pasal grand opening Nelyz Couture Boutique kan? Hah yang tu lah. So sabtu lepas, majlis pembukaan butik pakaian muslimah tersebut di jayakan dengan kehadiran para media dan bloggers yang cukup happening. 


Jomlah tengok apa yang menarik pada petang tu ek.




Of courselah selepas je pendaftaran media, lepak-lepak dulu mingle around dengan owner Nelyz Couture dan para media yang lainnya sambil merasai hidangan minum petang yang sedap kan.

Ok sebelum tuh, meh intai beberapa koleksi jubah dan aksesori lain di Nelyz Couture Boutique ni ek







Sessi peragaan busana muslimah






Kemain cantik lagi koleksi jubbah diorang ni, sampai aku pun rasa cam tergoda nak beli kan.


Kemudian ada sessi perkongsian mengenai Gaza daripada artis jemputan iaitu Heliza Helmi.


Nampak! Tengok gambar-gambar dah boleh rasa kemeriahannya kan


Terima kasih diucapkan kepada owner Nelyz Couture Boutique kerana sudi menjemput kami dan juga blogger Ayu yang menyusun segala arrangement bagi kami para blogger ni kan.


Meh like social media diorang untuk for update, promotion, sales dan memacam lagi la ek

Instagram: @nelyz_couture 

Facebook page: nelyz couture

Official Website: www.nelyzcouture.com


Notes:



6 comments :

adzairdawati makdara said...

wowwww cantik cantikkkk koleksinya

yanie yusuf said...

Sangat best shopping.. Dapat jugak sambar 2 helai shawl instant..hihih

haslinyda-umairah.blogspot.com said...

cantiknya,menarik calernya...

adianiez AIDA said...

cantik-cantik :)
sweet...

Diana Rashid said...

cantiknya jubah hijau kelabu tu...

Muhammad Faiz Mohamed Saaid said...

tahniah kepada yang berjaya buka butik,