Thursday, September 17, 2015

Krim Jerawat Datang Bulan

Hi Korang,

Kemain lagi title entry ek..

hahahahha

Jangan ingat aku nak temberang ek, ini betul-betul ye dik non bukan main-main. 

Tengok ni

KRIM JERAWAT DATANG BULAN

Nama krim sangat straight forward kan, itulah aku sendiri rasa kagum gak ni hahahahha. Cam ne lah rupa dalam ye kan. Perasan tak, packagingnya sangat klasik tapi bukan Klasik Nasional yang radio tulah. 

Ok ok kasi aku cuba dulu, nanti aku share lagi ek

6 comments :

safurara said...

alaaaaa tunjuk lah isikkkkk!

Nadia Johari said...

nama die unik

YieN said...

WAJIB try sbb tengah alami situasi tu skrg, pffttt ~

Salina Johari said...

Aah la...klasik betul..

ietams said...

ehh! memang ade eh??
baru tau.. nanti nak tengok hasilnya ye

Sally Samsaiman said...

okay, sangat terus terang lagi bersuluh! hahahaha