Tuesday, September 29, 2015

Makan Di The Ice- cream Project @ Jalan Dhoby, JB

Hi Korang,

Tempat makan best di Johor Bahru lagi...


Seronok plak bila citer pasal tempat makan ni ek, terus terbukak selera walaupun tak lapo kan.

Kali ni nak citer pasal kedai ais krim nitrogen yang quiet famous gak kat JB town ni. 




The Ice-Cream Project ni merupakan salah satu cafe indie yang terletak di Jalan Dhoby dalam JB town ni. Kecik molek ke kedai ni, dan kalau tak betul-betul memang tak perasan pun kedai ni kan hehehhe.




Order pun kat sini dan tempat buat ais krim pun kat kaunter ni gak, pendek kata segala urusan buat kat sini ek.

Perisa favourite aku hehehehhe 





of courselah coklat kan. Memang sedap benau. Yang lagi dua tu aku tak ingat plak. Harga lebih kurang macam air kat starbucks tu lah. Tak delah mahal sangat.



Bestnya kedai ni, di sediakan air kosong sekali secara percuma. So kira cam bilas tekak cam tu kan. Tapi lepas makan kena kemas dan buang sampah kat tempat yang di sediakan ye


Nak pi la tu kan? ni hah tompek ek

The Ice- Cream Project
31, Jalan Dhoby, 
Johor Bahru, Johor


Hours:
Monday  - Closed 
Tuesday - Thursday = 3:00 – 10:00 pm 
Friday - Sunday = 3:00 pm – 12:00 am 


Sedap oooo apa lagi jom singgah ek..

3 comments :

Shila Azizi said...

Sedapnya...terliur dah ni. Nasib jauh...huhu

reezluv said...

aiseh, lupa plak nak singgah makan aritu..

Diana Rashid said...

tak la tempat ni bersesak2 dengan pekerja keluar masuk kan kalu gitu..lepas makan buang sendiri je..memang aiskrim semata2 ke?