Monday, September 7, 2015

Happy Birthday Cik Lily Putih

Hi Korang,

Yesza happy 38th birthday to me..

Yeah me!!


La dah 38 tahun rupanya ek, seriously memang tak sangka betul. Pejam celik pejam celik umur dah meningkat lagi satu angka kan..

outing adik beradik pekena beriani Abah Ko!

tenkiu sebab datang ek ehhehehe

Tak de apa celebration pun memandangkan aku still stuck kat JB lagi ni, nasib baik Mr Big sudi datang untuk celebrate tau. Alah bukan apa pun, setakat pi makan, chillax, pekena kopi kat JB ni. Tak de apa pun yang istimewa. 

Terima kasih pada kengkawan yang sudi wish dalam facebook, instagram, whatsapp dan yang PM personally pun ada tau. Alah korang memang sweet benau ek. 

Anyway, umur adalah angka je so just chill with it!!

Tak de apa pun yang diharapkan sekadar di panjangkan umur serta di murahkan rezeki dan berbahagia di dunia dan di akhirat hendaknya...

Tapi ramai yang cakap aku tak nampak 38 tahun pun, majoriti cakap aku umur lingkungan 26-29 tahun tau hauhauahaua.. ini sudah bagus kan!!

Korang rasa camne ek?
#poyotakhenggat #dahtualahwei #perasanbenau 




4 comments :

budakbandunglaici said...

Selamat hari jadi cik lily

Kakcik Nur said...

Selamat hari ulangtahun lahiran, PnLily Putih.

Semoga Allah SWT terus mengurniakan hidupmu dengan segala kebaikan. Aamiinn...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kita beza 3 tahunlah kak...
hepy besday ..semoga akak dimurahkan rezeki dan diberi kebahagian berpanjangan.aminnnnnnnnnnnnnnnnn

notie said...

Selamat ulang tahun . semuga semakin awet muda. hehehehe All the best sis