Saturday, April 11, 2015

GUARDIAN PEOPLE’S CHOICE AWARD 2015

Hi Korang,


Wei korang kaki compers ke? Alah yang suke join apa jua contest tuh.


Hah ada berita baik untuk korang yang sukakan cabaran nak menang tu je kan, Guardian sekali lagi mengadakan People’s Choice Award (Anugerah Pilihan Ramai) untuk tahun 2015 ini. Ermm dah lama betul kan, aku sendiri pun tak sangka gak la.

Di anjurkan sejak 14 tahun berturut-turut, People’s Choice Award 2015 GUARDIAN baru-baru ini telah memperkenalakan Teens Choice Award (Anugerah Pilihan Remaja) untuk mengiktiraf trend yang semakin meningkat di kalangan remaja, yang berbangga dengan pilihan yang bermaklumat yang mereka lakukan untuk barangan kesihatan, kecantikan dan penjagaan diri.


Pengurus Jualan Guardian, Cik Adeline Wong berkata ‘Sejak dimulakan 14 tahun lalu, People’s Choice Award Guardian semakin berkembang dan semakin popular di kalangan pengguna dari tahun ke tahun’

’Platform ini bukan sahaja membantu pelanggan kami melibatkan diri mereka, ia juga membantu rakan niaga dan pemilik jenama untuk kekal relevan kepada kehendak pengguna yang sentiasa berubah‘ katanya.

Untuk ktorang para bloggers dan media ni ada special game untuk ktorang masa launching event hari tuh, ala-ala treasure hunt gituh.



Kitaorang kena lengkapkan puzzle dengan mencari 16 keping puzzle yang tersembunyi di dalam Guardian store di The Curve ni berpandukan soalan-soalan simple mengenai produk di dalam Guardian ni ek.

Hah penat ko berlari sana sini, demi nak melengkapkan puzzle tuh. 

Walaupun tak menang tapi memang sangat enjoy, bukan apa dapat keluarkan peluh sekali kan hehehhe. Termegah-megah gak walaupun store tu kecik je pun.


Inilah ktorang yang gedik-gedik tuh, penat tapi gembira tau

Dah jom citer pasal Award ni ek

Guardian People's Choice Award 2015

Cara Nak Join Contest.

Senang je, shopping ke kat Guardian outlet atau Guardian Online (here) with NO MINIMUM PURCHASE sepanjang contest iaitu dari 4 April to 28 April 2015. Semua penyertaan boleh di hantar melalui borang penyertaan yang terdapat di Guardian stores atau pun korang boleh je ke website www.facebook.com/guardianmalaysia untuk mendaftar dan dah boleh mulakan mengundi brand kegemeran korang. Jangan lupa simpan resit untuk pengesahan dan prize redemption

RM 50,000 nilai hadiah untuk di menangi!

1 x Grand Prize :
Australia Travel Package worth RM 10,000

10 x 1st Prize : 
RM 1,000 worth of Petronas Gift Cards

20 x 2nd Prize : 
RM 300 worth of Guardian Gift Vouchers

30 x 3rd Prize : 
RM 100 worth of Giant Gift Vouchers

50 Consolation Prizes : 
RM 50 worth of Guardian Gift Vouchers


Ok yang ni pulak untuk kategori 

Guardian Teens Choice Award 2015

Untuk katagori ini, ianya terbuka kepada mereka yang berumur di antara 13 to 19 years old untuk mengundi brand kegemaran mereka dengan NO MINIMUM PURCHASE. Ermm best kan. 

RM 10,000 nilai hadiah untuk di menangi!

1 x Grand Prize :
13-inch MacBook Air worth RM 3,499

2 x 1st Prize :
iPhone 6 worth RM 2,549

1 x 2nd Prize :
PlayStation 4 worth RM 1,549


Selain daripada anugerah itu je, Guardian juga memperkenalkan peraduan baru bersama LINE Camera.

Guardian LINE CAMERA Selfie Contest

Cuma ambil gambar secara selfie dengan produk yang di calonkan di dalam kategori tersebut sama ada di Guardian store atau secara online. 

RM 10,000 nilai hadiah untuk di menangi!

1 x Grand Prize :
iPhone 6 worth RM 2,549

1 x 1st Prize :
Canon Powershot worth RM 999

10 x 2nd Prize :
Guardian E-voucher worth RM 100

100 Consolation Prizes :
LINE Dolls worth RM 60


So apa lagi, jom check it out di www.guardianmalaysia.com.my untuk mendaftar dan mengundi ek.. 




2 comments :

tiga lalat said...

Salam. Hee hadiah lumayan ;p

hazman fadzil said...

perghhh....skang nie grand prize iPhone6 tu memang daya tarikan untuk join la nie...