Thursday, April 30, 2015

Busy Meeting Sana Sini

Hi Korang,


Minggu ni memang hidup ktorang tak teratur langsung.

Sebab sibuk benau dengan aktiviti cuti Labour Day minggu ni. Ktorang kan ada family day untuk keluarga sebelah Mr Big so secara automatiknya aku pun terjadi one of the committee.

Alah cuma handle aktiviti games je

Tapi meeting tak abis-abis ko. Sorang sana sorang sini sorang busy so cam ne nak discuss online. Sudahnya bila weekend je set-up meeting. Tak kisah lah kemana pun janji meeting jalan.


Ni masa ktorang ada dinner sempena retirement mama kat Grand Milenium Hotel. Tak sangka betul dah 25 tahun mama kerja kat situ. Dari zaman Mr Big sekolah rendah sampailah dah kawin ni kan. Sedih jugak tengok video masa farewell party mama hari tuh. Biasalah kengkawan kat tempat kerja dah macam adik beradik anak beranak kan. 


Yang ni pulak meeting masa dinner, nak beli barang-barang untuk games tu nanti. Sambil nak tunggu makanan sampai sempat jugak listing barang apa nak beli kan. 

Pendek kata, sukaneka sukaneka sukaneka je yang ktorang fikir dalam 2 minggu terakhir ni.

Hopefully semuanya berjalan lancar lah.

Selamat bercuti panjang korang, ek korang pi mana plak kan...

Cik Lily Terfikir : Of courselah highway KL-Seremban tu akan jem yang amat kan...

7 comments :

♥TheOnlyFarah♥ said...

Semoga dipermudahkan urusan.. nanti buat games yang best2 sikit tau..hehehe

lieyalatif said...

wow....terbaik laa ciklily...semua nampak well-organized...sure family day berjalan lancar punye....nanti ciklily share lee games2 yg ciklily buat...leh tiru nanti kalo ade nak buat family day gak heheeheheh

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

akak kan hebart bab event2 gerenti okkkk

Diana Rashid said...

selamat bercuti...saya tak kemana pun..anak nak exam hari selasa depan..

hazman fadzil said...

Bagus laaa.... siap ada meeting yang proper....tapi betul la kan...kena update dan make sure semuanya ikut perancangan

adianiez AIDA said...

aida sgt suka berfamily day!!!

Nurul Hidayah said...

cuti lalu Nurul gi KL je.. Sibuk dengan aktivitimemborong!