Wednesday, April 15, 2015

Hi Tea With XES

Hi Korang,

Last week sempat gak attend event XES ni sebab cuti kan. 


Jauh jugak The Place One City ni ek tapi gigih jugak aku sampai, nasib baik pi dengan foodblogger famous so tak de lah rasa kelam kabut sket hehehehhe. Sebenarnya dah lambat sampai tapi belum start pun.




Sementara nak tunggu event start, ktorang boleh buat lukisan karikatur artis iaitu Firdaus dan Napie. Memang cantik artwork diaorang tapi aku tak sempat nak buat pun coz sibuk berborak dengan bebudak blogger ni kan.



Tujuan Hitea ni di adakan adalah untuk meraikan pemenang bagi contest ‘Be Stylish with XES’ hari tuh alah masa CNY tulah. Aku pun ikut bertanding jugak tapi malas nak ajak-ajak korang LIKE kan, lagipun suka-suka je so its ok lah.

So pemenangnya adalah

Ms Jane Chua


Beliau menerima RM888 cash prize dan RM1,388 worth of products (cash vouchers). XES juga menyediakan 10 sets of RM188.00 (cash voucher) dan cute pink toy, sebagai reward kepada 10 lucky fans yang akan dipilih oleh pemenang nanti.


Sebelum balik tu ada hiburan ala-ala live band tau daripada busking group ‘Heart to Human’. Hah melalaklah ktorang menyanyi sesame kan, lagipun lagu-lagu yang diorang bawak up to date tuh. Hehehhe


Anyway thanks to XES coz sudi jemput ktorang ke event santai ni ek. Walaupun simple tapi marbeles tau.

8 comments :

Jueliza Jamani said...

jue suka kasut XES ni.. sedap pakai.. kalo heel tak sakit kaki.. en husband selalu kata cuba XES terbalikkan.. hahaha jahat betul..

Siti Rohaida Yusof said...

dapat satu voucher jadilah.hehe

JMR said...

manyak untung dapat itu 888 ma..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

bestnye.. one day nak ikut kak lily pegi eventlaaaaaaaa

Diana Rashid said...

ni yang buat saya nak cari sepasang XES ni..dah gatai2 dah kaki nih..heheh..untung le yang menang tu,..kan??l

Cho Zila said...

besttu... dapat jumpa ramai kawan blogger lagikan...

hazman fadzil said...

yeahhh....memang best la kan sebab ianya gaya santai dan relaks cuma cuaca agak panas skit la kan....

FIRDAUS HUSAIN / TUYUK said...

terima kasih banyak cik lily :)