Wednesday, April 15, 2015

EKSTRAK KACIP FATIMAH-UTM

Hi Korang,

2 -3 hari tak menulis ni rasa cam kekok pulak. Itulah sapa suruh malas-malas kan. 

So inilah padahnya.

Dah jangan nak merepek, meh sini aku nak citer pasal makanan tambahan yang khusus untuk wanita, apa lagi kan.

Pernah dengar Ekstrak Kacip Fatimah-UTM?


Ekstrak KACIP FATIMAH keluaran UTM adalah bersih, terjamin dan halal kerana UTM mempunyai makmal sendiri dan kajian saintifik telah dilakukan oleh penyelidik UTM dan dipantau oleh Institut Pembangunan Bioproduk, UTM.

Ia adalah ekstrak 100% dan tidak dicampur bahan lain, bukan seperti kebanyakan keluaran lain. Jika digunakan dengan betul, insya ALLAH selamat. Ia membantu kebanyakan wanita untuk mendapatkan kitaran haids yang lebih sempurna.

Kajian penggunaan ekstrak KACIP FATIMAH telah dijalankan oleh beberapa professor di Institut Pembangunan Bioproduk, UTM. Mereka mengakui ekstrak herba Kacip Fatimah sebagai alternative ubat bagi wanita yang mengalami masalah haid.

Kebanyakan Customer kerap tanya tentang status KKM kan? Okey boleh tengok gambar and klik link berkaitan untuk tahu tentang status KKM pula :) 


status KKM bagi Ekstrak Kacip Fatimah-UTM di link ini

Dah tau status nak pula tau kandungan kan? Refer gambar jugak ye

EKF-UTM adalah supplement
ia bukan ubat..ia bukan jamu..
apa beza jamu dan supplement?
jamu tiada dos tertentu
supplement pula telah ada dos yang telah ditetapkan ..


Ia telah lalui proses R&D supaya ia selamat untuk pengguna. Insya Allah


oh apa kata baca macam mana dealer nie mula2 makan EKF-UTM... baca kat sini tau. Citer banyak2 tak best.. jom tengok testimoni customer dealer nie sendiri...

jom tengok testimoni..banyak testimoni dari customer dealer nie..sporting sungguh customer2

so kita pilih2 yang paling best dari yang best ye :)


Testimoni EKF-UTM bagi customer yang mengidap cyst. Full entry kat sini


Testimoni ini adalah dari pesakit PCOS yang dah lama tak datang haid. Alhamdulilah consume EKF-UTM datang haid semula. Disahkan hidap PCOS sebab doktor scan rahim ada biji kecik2... boleh refer link ini untuk full story and bolehla tengok camana rupa rahim yang ada biji kecik2... pertama kali tengok...dan kalau nak baca tentang beliau hamil beberapa bulan kemudian boleh baca pula entry ini.


testimoni EKF-UTM membantu menambah tenaga.. Full entry kat sini


Testimoni keputihan pulak? camana keputihan macam air ketuban? Full entry kat sini


Testimoni kitaran haid yang bermasalah iaitu dari 148hari ke 38 hari. Full entry kat sini

Banyak lagi testimoni customer dealer nie..


Nak tahu berita lanjut tentang pelbagai suplment dan produk kecantikan keluaran UTM, MINSYAM dan SUTRA boleh add


Untuk konsultasi WA/TA/MSG

ILASALEH- 0173201998 



Hah panjang lebar tak aku citer? Kekadang menda-menda cam ni korang pandang ringan je kan padahal penting tuh. Kita tak tau masa akan datang ye tak, so better lah ambil langkah-langkah awal dulu ek!