Monday, April 6, 2015

Menu Baru "All Time Favourites", "Lite Meals" & "Classic" Di Kenny Rogers Restaurant

Hi Korang,


Hari tuh, aku sempat ke KRR media launch di outlet Kenny Rogers Roaster di Tropicana City Mall, PJ. Best mall ni, orang tak berapa ramai sangat pun coz maybe time weekdays kot. Tapi merata kedai kopinya penuh dengan hantu kopi ek

Dah, jom citer pasal KRR pulak ek


KRR telah melancarkan menu baru "All Time Favourites", "Lite Meals" dan "Classic" yang menawarkan variasi menu baru yang menarik untuk penggemar makanan daging, vegetarian dan pemakanan sihat.

Memperkenalkan menu baru dari KRR:


Fiery Flaming Wings (4 pieces) 
– Marinated in a special blend of spicy aromatic spices and roast to perfection

Bruschetta (6 pieces) 
– Sliced bread toasted and topped with tomato relish made of diced tomatoes and onions


Chunky Veggie 
– Healthy combination of broccoli, carrot & cauliflower with perfect garlic butter dressing


Teriyaki Chicken & Soup Meal 
– Specially seasoned Kenny’s Teriyaki Chicken Chop with Aromatic Rice, Mushroom Chicken Soup & 1 Kenny’s Home-made Muffin


Grilled Fish Fillet 
– Specially seasoned fish with Aromatic Rice & Chunky Veggie.


Grilled Lamb Chop 
– Imported lamb braised with seasoned herbs then grilled to perfection with grilled tomato, Mashed Potato & Chunky Veggie.


Classic Chicken Sandwich 
– Chicken chunks & crisp romaine lettuce tossed with special salad dressing in wholemeal bread with Coleslaw or Fresh Fruit Salad


Lamb Tortilla Wrap Meal 
– Wholesome toasted tortilla wrap filled with lamb chunks, lettuce & cucumber in Smoked BBQ dressing with soup or à la carte. 


Grilled Beef Steak 
– Imported beef marinated with seasoned herbs with grilled tomato, Mashed Potato & Chunky Veggie.


Egg’cellent Sandwich 
– Chopped egg mix with special salad dressing & crisp romain lettuce in wholemeal bread with Coleslaw or Fresh Fruit Salad

Tiada gambar*

Kenny’s Wholesome Meal (recommended for sharing) – Roasted whole chicken with 3 bowls of side dishes, 2 Mushroom Chicken Soup, 2 Kenny’s Home-made Muffins & 1 jug of Iced Lemon Tea

Teriyaki Chicken Meal – Specially seasoned Kenny’s Teriyaki Chicken Chop with 3 side dishes & 1 Kenny’s Home-made Muffin

Teriyaki Chicken Lite Meal – Specially seasoned Kenny’s Teriyaki Chicken Chop with 2 side dishes & 1 Kenny’s Home-made Muffin

KRR juga memeperkenalkan "Lite-Up Your Meal" yang mana ditawarkan pada hidangan waktu tengahari bermula jam 11 pagi - 3 petang dan juga hidangan malam bermula dari 6 petang sehingga 9 malam setiap hari kecuali hujung minggu dan waktu cuti umum.

Antara hidangan "Lite-Up Your Meal" yang ditawarkan oleh KRR adalah:-


House Favourite
– Kenny’s Quarter Chicken with 2 side dishes


Fish Delight 
– Grilled Fish fillet with Aromatic Rice & Mushroom Chicken Soup 


Beef Delight 
– Grilled Beef slices with Spaghetti & Mushroom Chicken Soup

Tiada gambar*

T-Chic Rice – Teriyaki chicken slices with Aromatic Rice & Mushroom Chicken Soup

Italian Delight – choice of Pasta & Mushroom Chicken Soup

East Meets West – Kenny’s Quarter Chicken & Kenny’s Chicken Porridge


Menu baru disediakan dengan pelbagai tunas rasa yang memikat dan yang paling penting hidangan yang ditawarkan semuanya seimbang dan sihat!

Korang juga boleh menghubungi Penghantaran Roasters di talian 1300-888-878 dan nak bagitau ni masa penghantaran adalah dari bermula dari jam 11:30 pagi-10:00 malam setiap hari. 

Perkhidmatan penghantaran Roasters kini boleh didapati dalam radius jarak 5km dari restoran KRR terpilih di sekitar Lembah Klang, Wilayah Utara, Wilayah Selatan, Pantai Timur, Sabah dan Sarawak.

Untuk maklumat lanjut mengenai Kenny Rogers Roasters, sila hubungi 03-2119 9888 atau layari ke laman web

atau



7 comments :

Siti Rohaida Yusof said...

wah..nampak menyelerakan la semua hidangan dari KRR ni

Diana Rashid said...

wah...kena rasa nih..saya memang suka makan kat KRR sebab puas..heheh..melangkah keluar dengan perut kenyang..heheh

♥TheOnlyFarah♥ said...

Wow nampk tempting sangat.. Nanti boleh try..:)

hazman fadzil said...

Hurmmm.... kiranya review kali nie diorang macam highlight dan recap balik menu yang ada la kan....

Anonymous said...

Yg teriyaki chicken mushroom soup tu kn harga dia berapa eh ?

Anonymous said...

Nk tahu range harga jeee

Anonymous said...

Nk tahu range harga jeeee