Friday, April 3, 2015

10 Amalan Murah Rezeki

Hi Korang,

Pepagi jumaat ni, nak share sket kat kroang pasal amalan murah rezeki ni ek



Itulah kan

Tapi aku suker no. 7 tuh ek..
Sebab dalam kereta aku ni, memang standby je makanan kucing so memana jumpa kucing dah ada makanan. Bukan apa, kesian kat mahluk allah yang comel ni.

Lelain tuh, kena buat jugak lah ye. Sket-sket lelama jadi bukit. Bila dah selalu buat, of course payah nak lupa kan

info : google.com

6 comments :

Siti Rohaida Yusof said...

insya allah..sma2 kita amalkan

Macikz konah Ias nur hidayahI said...

kak lily memang tak kedekut

Nuriesya Nadia said...

Sep sikit !! Nombor 7 tu sama ! Kesian ok kalau tengok kucing tak makan pastu pandang pandang kita. Serba salah. T_T

Sally Samsaiman said...

sikit sikit tu lebih baik daripada takde lgsg kan...akak sama mcm mama sally...ada je makanan dalam kereta tu...

Salam Jumaat!

Amanda Suria said...

Terima kasih dia atas perkongsian...betul tu...kita memang kena buat semua tu...slowly la ye..SA dah mulakan dengan bersedekah...

hazman fadzil said...

betul beb... yang no.7 tu... selalu teringat bila ada kucing datang masa kita makan kat kedai tomyam... sebenarnya peluang untuk kita kan...