Monday, November 4, 2013

GIVEAWAY | 8TV Shout! Awards 2013 Ticket

Hi Korang,

Tetiba datang mood nak buat giveaway plak kan.

Yelah ade rezeki lebih, so haruslah di kongsi bersama-sama pembaca blog aku yang setia.

Biasa dengar Shout! Awards?

La tak biasa nye. Actually Shout! Awards ni di adakan untuk menghargainya artis, selebriti, pelakon tanahair melalui undi para peminat.


So tahun ni Shout! Awards 2013 di adakan di Stadium Putra Bukit Jalil

Meh tengok artis yang akan mengiburkan kita di malam itu ek

Opening Act
Tribute to Electronic Dance Music by Imma Bleep You Up 

DJs
Daniel Veerapen, Vince Chong, Sharon Chong and Inversion crew.

Performers
Joe Flizzow
Paperplane Pursuit
Froya dan Najwa Latif
Salammusik
Reshmonu
Manifesto


Special Appearance
SHANE FILAN!!  (International act - Member of band WEST LIFE)

Bestnya artis yang perform kan, itu belum lagi artis-artis yang bertanding. Haruslah yang hadir semua mantap-mantap. Ada fazura, shaheizy sam, sila isi....

Aku berbesar hati untuk memberikan 10 pasang tiket kepada korang bagi menyaksikan anugerah berprestig tersebut.

Caranya, mudah je..

1. Sila komen, kenapa korang nak sangat tiket Shout! Awards 2013 ni

2. Bagitau gak, dengan sapa korang akan datang? Awek ke, mamat ke, BFF ke, musuh ketat ke kan.

3. Dah siap, sila tinggalkan sekali nama dan email address kat ruangan komen tu gak.

Pemilihan plak,

Siapa komen yang paling best, kelakar, menyakitkan hati, sedih akan aku pilih ye..

Itu je

Dateline untuk GIVEAWAY ni ialah 07th November 2013

Kalau korang dapat, aku contact thru email ye untuk confirmation coz tiket kene collect di pintu masuk stadium nanti.

Ok cepat-cepat komen ye...



16 comments :

SYAFIQAH RUSLI said...

Knape nk tiket ke shout award??
Sebab dorang nk bwat dekat dgn rumah, so konfrim bole pegi!
Teringin sngt nk pegi sbb taun2 sebelum nie pown mmg best je!
Nk jumpe artis2 terkenal dan jd jakun tgok diorng and nk begambo ngan artis cik lily putih..please2...

Kalo dpt nk pegi dgn bf kot...sbb die bole jd bodyguard kat sane :P
thank you.....

syafiqah
email: eiqabutterfly@gmail.com

www.wtihlovekisses.blogspot.com

Mieza Everdeen said...

Kak Lily, Mieza nakk!!! Sebabnya??

1. Dah 21 tahun hidup tapi x penah pergi event macam Shout Award ni. Konsert tak penah pergi, jumpa artis di event besar-besaran pun memang tak pernah. Sadis tak? Macam tak fun betul saya ni, sebab asyik belajar je =_=''

2. Nak pergi nanti dengan bf, sebab dia drive. Harap saya pergi sendiri nanti memang bakal sesat dan salah keretapi la jawabnya,silap2 sampai ke Singapore terus nanti XD

3. Berikut merupakan info yang Kak Lily perlukan untuk contact saya nanti sebab saya nampak ada sepasang tiket tu dah tulis nama saya ^_^

Amirah Izzah (Mieza Everdeen)
trisy7@gmail.com

Tenkiu sangat2 sebab bermurah hati buat giveaway gempak!

KiD said...

waaaahhhh... ada barisan artis yang hebat!!

Mior Ikhsan said...

Salam CikLilyPutih ..

1. Saya ingin ke Shout Awards kerana saya belum pernah menghadiri anugerah paling urban dan meletop di Malaysia. Selain itu, ianya sebagai hadiah dari CikLilyPutih kepada saya sendiri kerana dapat meraikan keputusan peperiksaan saya di universiti baru-baru ini. Dan yang pasti kehadiran saya pasti menambahkan keterujaan ketika itu kerana saya mampu SHOUT dengan ekstrem sekali.

2. Sudah semestinya dengan kawan baik saya, Azril kerana kegilaan kami, keterujaan kami, semangat kesukanan kami, eh, dapat menghangatkan lagi anugerah tersebut dan gila kentang pun tak dapat menandingi diri kami berdua. hehehe . Sebab kami rasa SHOUT AWARDS ini, macam gempak je, macam awesome je, macam power je, macam gila je, macam meletop je. hehehe

3. Saya adalah Mior Ikhsan bin Kamarul Bahrin mio_fario_fio@yahoo.com

Terima Kasih.
hapuskan cetak rompak, beli yang original .. Peace

Anonymous said...

hye. im cha :)
i really want the tickets for shout award 2013. ive never been to any event like this before. major hal ehwal nak pergi is because kj tercalon. everyday i vote for him and all the 30votes memang sedekah dekat kj. i would like to take kak ruby and kak wan to this event as they are cool enough to vote kj. - fippermerah@yahoo.com

Nurul Nasuha Nabila said...

Nak sangat pergi shout award sebab nak releaseee tensionnnn bila habis study . Hope dapat lahhhhhhhh . Cik lily putih yang baik hati . Nak datang dengan cik pakwe dengan dua orang bff . Heeeee

Firdaus Rozemi said...

Hai,nak pergi shout awards sbb last year dpt pergi shout awards 2012 dgn tasha manshahar,tahun ni xdpt pergi dgn tasha manshahar sbb dia dalam final year exam,nak pergi shout awards 2013 dgn kawan baik Muhd Fatin Hadisi dan Syafeeq ashraf.kawan baik dari sekolah rendah smpai sekarang.buddies takkan terpisah haha.thanks.
Firdaus Rozemi
Fir_kj@yahoo.com

hazman aka species1980 said...

Menarik gak....tapi rasanya nak rehat kat umah je weekend nie... aku tengok ko kat tv je la yea....

Amiera Dyana said...
This comment has been removed by the author.
Amiera Dyana said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

1. Sila komen, kenapa korang nak sangat tiket Shout! Awards 2013 ni

Sebab saya memang tak pernah pergi pun, asal nak pergi je clash dengan jadual kelas, family event, tapi yang kali ni sangat free dan boleh lah merasa kegembiraan malam tu.

2. Bagitau gak, dengan sapa korang akan datang? Awek ke, mamat ke, BFF ke, musuh ketat ke kan.

sudah pasti lah dengan kawan baik selamanya dunia akhirat saya, ehsan, sebab dia ni kepala very the ting tong, sama jugak dengan gambaran shout awards ni, takat jerit tuh, satu stadium tu boleh dengar tahu, saya tak tipu, karaoke pun tak payah pakai mic. Dan dia sangat minat majlis anugerah macam ini kerana dia suka berangan nak jadi artis hahahaha.

3. Dah siap, sila tinggalkan sekali nama dan email address kat ruangan komen tu gak.

ok .
Muhammad Nurfirdaus bin Norazmi
0136565952
aus.mnf90@gmail.com

terima kasih

Norliza Nordin said...

Okee, nak cube nasib.. harap-harap tak terlambatttt ngeh3


1. Saya nak sangat tiket Shout! Awards ni sebab saya belum dapat lagi tiket untuk Shout! Awards tahun ni. So harap-harap la dapat tiket ni dari akak yang comel bangat ni. hehehhe Selain itu, saya ni jenis tak suke lekat kat rumah, so kalau dapat tiket ni, ade lah jugak aktiviti saya tu nanti ^^

2. Konpem-konpem saya akan bawak suami tercinta kalau dapat tiket ni hikhik

3. Nama : Norliza Nordin
Email : liz_gurl85@yahoo.com

Tuah ayam nampak dikaki tuah saya akak yang tentukan. So harap-harap saya antara bertuah yang akak pilih... weweiitttt! ^^

fyrus said...

Ada lagi ke ni? Klu ada aku nak kehkeh :) mcm xde komen jek...

Fairus
fairus777@gmail.com

Nia Adelia said...
This comment has been removed by the author.
Nia Adelia said...
This comment has been removed by the author.
Nia Adelia said...
This comment has been removed by the author.