Friday, November 22, 2013

Makan Chicken And Pasta Meal Kenny Rogers

Hi Korang,

Yeah, citer pasal makan lagi, i likeee....


Lama benar tak ke Kenny Rogers lah. Sejak time lunch sekarang ni jarang ke Mines so tak nampaklah Kenny Rogers ni. Last makan masa kat Metro Point Kajang bulan lepas itu lah sebab ktorang ade bowling tournament dengan bebudak Alza.


So hari tuh, pi lah mencuba menu terbaru Kenny Rogers ni. Alah tak ramai blogger pun yang datang ke outlet Berjaya Times Square coz semuanya duk busy dengan event.



Menu Chicken and Pasta Meal ni gabungan 1/4 jam dengan spaghetti pelbagai pilihan rasa beserta 1 side dish dan dapat jugak 1 muffin. Nampak cam sket tapi banyak gak lah.

Pilihan gravy untuk ayam : Original, BBQ dan Mushroom

Pilihan pasta : Beef Bolognaise, Tangy Chicken, Cheezy Chicken dan Marinara Chicken

Pilihan side dish : alah yang standard tu. Banyak benau nak tulis kat sini

Banana Zumba (Banana + Chocolate)

Vanilla Twist (Vanilla + Chocolate)

Pilihan muffin : Vanilla Twist dan Banana Zumba

Hah kan banyak tu nak buat pilihan. Berpinar mata kejap tengok apa nak pilih untuk makan ek.

Ni tengok pilihan aku


Inilah dia Chicken and Pasta Meal pilihan Cik Lily Putih kita ye. Ayam BBQ bahagian dada. Jenuh gak nak mengabiskan makanan ni.

Alah sepinggan baru RM23.90 je

Abis makan je, tak yah minum ke. Eh haruslah mesti minum kan.

Inilah dia

Mambo Minty Chocolate (RM9.50)

Gabungan coklat dan daun pudina yang sangat menyegarkan. Minum tu rasa berangin je, yelah disebabkan daun pudina tu lah. Sejuk + berangin = mantap!

Bagi aku set menu Chicken dan Pasta Meal KRR ni sesuai sangat untuk mereka yang pentingkan kesihatan. At least tak delah tinggi kolestrol lepas makan ni. Orang yang tak nak kurus pun boleh makan gak lah, pendek kata sesiapa pun boleh. hahahahhahah


Layari laman web www.KRR.com.my untuk dapatkan maklumat tentang aktiviti dan promosi terkini oleh Kenny Rogers ROASTERS, atau boleh juga layari Facebook.com/KRR.My.

Terima kasih pada team Kenny Rogers yang sudi menjemput ktorang makan di sini ye...

Nanti kalau ada menu terbaru dari Kenny Rogers ni aku bagitau kat korang tau..


5 comments :

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak lily ... arghhh terliur T__T

Farah Waheda Wahid said...

ini kalau dalam pantang ni tak ley datang baca entri makan ni kak, nanti terliuq...hi hi hi.... sebab gambar makanan kat sini semuanya nampak mengiurkan...

msredcheesecake said...

kenny rogers mmg feveret...;ama jugak xmakan...

Leeza Dayasari said...

enaknya. dh lah lapar nie.
singgah sini.

hazman aka species1980 said...

gabungan yang sesuai dan mengenyangkan...rasa nak repeat lagi la beb....