Friday, November 22, 2013

Camera CANON POWERSHOT SX280 HS Dah Tiba

Hi Korang,

Lama dah aku duk menunggu hadiah camera yang di janjikan masa peraduan Nestle 2 bulan lepas. Ye korang dah lama.

Sampai aku sendiri pun terlupa-lupa di buatnya.

Until last 2 week, agensi yang settle hadiah tuh call. Before this, diorang pun ada call gak untuk confirmkan personal details kan. Rupanya hadiah camera Canon tu baru sampai, ni stock yang baru tak sama dalam borang penyertaan hari tuh.

Pergilah amik kat Kelana Jaya.


Kejap je amik, sign-sign surat dah dapat. yeahh

Inilah cameranya



Canon POWERSHOT SX280 HS

So far baru 2-3 kali guna. Not bad. Gambar memang cantik. Even korang amik gambar orang bergerak pun still lagi maintain nampak cam cantik.

dapat memory card lagi

cover camera pun dapat

Senang ada camera ni. Yelah kan kecil, compact. Masuk dalam handbag celak mana pun still muat. Lagipun tak delah berat sangat macam DSLR yang Mr Big punya.

Best best..

Lepas ni kalau ada kontest yang best-best lagi, aku nak join lah. Mana tau rezeki kan.

2 comments :

Jaymiee life journey said...

hajat nak beli camera belum kesampaian lagi....

hazman aka species1980 said...

sempoi gak nie... 12MP kan... nanti kalau rajin boleh la buat review untuk tengok kualiti gambar kamera nie yea